Leer een Simpel Stap voor Stap Systeem Hoe Jij in 100 Dagen Jouw Transformationele B­oek Schrijft en Zonder Kosten - zo niet met Winst! - Publiceert Zodat Dit Jouw Ultieme Visitekaartje Wordt Waarmee Jij Zichtbaarheid, Expertstatus en Inkomsten Verhoogt. 

 

Van: Sandra Derksen, mei 2015

Beste collega therapeut, coach, counselor en iedere andere transformatie- en kennisprofessional,

 • Ben je op zoek naar een zeer effectieve manier om nieuwe klanten aan te trekken en te houden voor je onderneming?
 • Droom jij er van jouw visie te delen met de wereld door een boek te schrijven... en denk je dat dit moeilijk, tijdrovend en duur is?
 • Ben je net gestart en wil jij jezelf zo snel en effectief mogelijk op de kaart te zetten zodat je een voorsprong hebt?
 • In de meeste trajecten al voordat je service start, betaald te krijgen voor het hele programma

Het schrijven van een boek is een van de allerbeste marketing strategieën die je kunt inzetten om jezelf te positioneren als een autoriteit in jouw vakgebied. Het is hét ultieme visitekaartje... en het geeft je een enorme voorsprong op al jouw collega's in de markt (lees: oftewel die géén boek hebben!).

Toen ik een aantal jaar geleden mijzelf als hypnotherapeut exclusief wilde richten op vrouwen die worstelen met hun eetgedrag, gewicht en hieraan gerelateerd zelfbeeld wist ik twee dingen;

 1. Allereerst dat ik mij zou begeven in een branche waarin er al ongelofelijk veel begeleiding is op dit gebied, zodat het een uitdaging zou zijn om eruit te springen in zichtbaarheid.
 2. En ten tweede dat ik een verschilmakende visie had op dit probleemgebied waar mijn doelgroep echt baat bij kon hebben.

Intuïtief wist ik dat het schrijven van een boek de beste manier was om dat te doen. Want als jij je eigen boek hebt, kun je:

 • Meer geld verdienen, niet zozeer door je boek zelf, maar door de vele mogelijkheden die ontstaan dankzij het schrijven van je boek
 • Je autoriteit en expertstatus versneld opbouwen doordat een boek je van een onbekende professional kan omtoveren tot de 'go to expert' in jouw vakgebied (ik vind niets zo leuk als dat iemand mij contact dat ze naar aanleiding van het lezen van mijn boek graag klant van mij willen worden!)n worden)
 • Je creativiteit en waarde uitdrukken waardoor je meer mensen kan bereiken die je kan inspireren, ondersteunen en bemoedigen.
 • Jouw verhaal delen wat een catharsis voor jou én je lezer kan zijn
 • Vaker gevraagd worden voor lezingen en workshops waardoor je meer klanten kunt aantrekken
 • Jezelf uitdagen iets neer te zetten (wat heel veel mensen willen, maar niet doen); als je eenmaal je boek hebt geschreven, geeft dat een enorme boost in zelfvertrouwen en helpt het je veel sneller grotere stappen te durven nemen
 • Een verschil maken en het leven verrijken voor een specifieke doelgroep (je lezer) die waarde ontleent aan het lezen van jóuw boek (het is super gaaf als je mails krijgt van lezers die je laten weten hoe blij ze zijn met je boek en welke impact het op ze heeft gehad)

Kortom: een boek transformeert je business en hoe jij je over jezelf voelt! Het nodigt je uit om een grote stap voorwaarts te zetten in een wijze van jezelf zijn, persoonlijk en professioneel, dat echt veel impact heeft op niet alleen jezelf, maar vooral op de wereld!

 

WAAROM SCHRIJFT DAN NIET IEDEREEN EEN BOEK ALS HET ÉÉN VAN DE BESTE STRATEGIEËN IS?

Zowat elke professional die ik ken, loopt met het idee rond een boek te schrijven. Met uitzondering van een zeldzame enkeling heeft men dit nog steeds niet gedaan. Hier een aantal van de veelvoorkomende redenen waarom niet:

 • Een boek schrijven is moeilijk
 • Zorgen dat mijn boek wordt uitgegeven is moeilijk
 • Een boek schrijven kost veel tijd en ik ben al zo druk
 • Ik zou wel een boek willen schrijven, maar ik weet niet hoe
 • Ik heb zoveel ideeën dat ik niet weet waar te beginnen
 • Een boek uitgeven kost (veel) geld en dat heb ik niet
 • Er is al zoveel geschreven over het onderwerp, dus wat voegt mijn boek dan nog toe?
 • Ik ben bang dat mijn boek niet goed genoeg zal zijn

Als jij jezelf hierin herkent, dan heb ik nu een oplossing voor jou waardoor jij niet langer tot die grote groep behoeft te horen die ooit eens een boek gaat schrijven... misschien... eventueel...
.

In de afgelopen vier jaar heb ik zelf drie transformationele boeken op de markt gebracht daarin enorm veel moeten (willen!) uitzoeken en geleerd. Dat uitzoeken vind ik nu eenmaal leuk en ik ben in alle eerlijkheid een eigenwijze 'dat wil ik zelf doener' omdat ik zo onafhankelijk mogelijk wil blijven :).

Zo was de maximale duur voor het schrijven van één van mijn boeken één maand (het eerste) en de minimale duur 4 dagen (mijn laatste boek van dit voorjaar). En mijn laatste boek in het voorjaar 2015 - geschreven met social media bestseller auteur Jeanet Bathoorn - hadden we in 17 weken op de markt vanaf het moment van schrijven; dat is echt heel erg snel... mits je weet wat je moet doen 🙂

En steeds had ik een van die boeken vanaf het moment van schrijven binnen een aantal maanden op de markt.

PLUS... niet onbelangrijk en wat je niet zo snel geleerd wordt in boektrainingen: ik heb mij erin verdiept hoe ik mijn boeken steeds zonder kosten op de markt kon zetten en ben daardoor in staat geweest mijn boeken niet alleen kostendekkend, maar zelfs met winst te publiceren.

Sterker nog... voordat twee van mijn boeken überhaupt gelanceerd waren, had ik er al winst mee gemaakt. Stel je eens voor dat óók jij dit doet!

Word jij er ook enthousiast van hoe jij ook kunt leren hoe jij je boek schrijft, publiceert (zonder kosten en liefst met winst) en promoot?

Ik leer het je in mijn nieuwe programma:


SCHRIJF JE BOEK SUCCES FORMULE™

Schrijf Je Boek Succes Formule is een online trainingsprogramma met de mogelijkheid van persoonlijke coaching. Je leert hoe jij (eindelijk dan!) je boek schrijft, op de markt brengt en het op effectieve wijze promoot. En hoe je dit in slechts 100 dagen doet door het stap voor stap plan te volgen!

DIT WERKT OOK VOOR JOU

 

Een stap voor stap systeem waarin jij leert om in no time jouw transformationele boek te schrijven en zonder kosten te publiceren - of zelfs met winst! - zodat dit jouw ultieme visitekaartje wordt waarmee jij je deskundigheidsstatus, klantmagnetische uitstraling en inkomsten drastisch verhoogt.

Met het Schrijf Je Boek Succes Formule™ Programma bied ik jou een helder modulair opgebouwd programma waarbij je stapsgewijs jouw visie, expertise en ervaring vertaalt naar een boek dat voor jou kan werken als je ultieme visitekaartje.

Je hoeft alleen maar het helemaal voor jou uitgewerkte systeem te volgen!

 

WAAROM IS DIT PROGRAMMA ANDERS?


Getest en bewezen: alles uit dit programma komt rechtstreeks vanuit mijn eigen ervaring en kennis die ik heb opgedaan in het record schrijven van drie boeken.

Overzichtelijk en veelomvattend: veel programma's laten kritieke onderdelen uit de training achterwege zodat je dat in je eentje moet gaan uitzoeken. Niet in dit programma! Ik vertel je ALLE informatie die jij moet weten om jouw boek zelf te publiceren.

Mijn actieplan maakt het je gemakkelijk! Ik heb aan de hand van een plan precies voor jou uitgeschreven wat je stap voor stap moet doen om in no time (paar maanden) je boek te schrijven en op de markt te brengen.

In Schrijf Je Boek Succes Formule deel ik alles wat ik weet hoe jij jouw boek schrijft, publiceert en promoot inclusief audiotrainingen, handouts, checklisten, voorbeeldmails en andere tools die ik zelf succesvol heb gebruikt.

9 STUK VOOR STUK WAARDEVOLLE MODULES

Module #1  Omhels De Benodigde Boek MINDSET

Het schrijven en publiceren van je boek staat of valt in de allereerste plaats met een juiste mindset. In deze module krijg je de juiste informatie hierover aangereikt zodat jij met zelfvertrouwen jouw boek in de wereld kunt zetten.
.

Deze module bevat o.a.:

 • De essentieel benodigde mindsets die je moet hebben om jouw boek te creëren
 • De hardnekkigste mythes ontmaskert zodat jij je hierdoor niet meer hoeft te laten tegenhouden
 • Die ene belangrijke vraag die je negatieve zelfpraat direct op krachtige wijze transformeert in positieve eigenwaarde
 • Slimme manieren waarop jij je makkelijk jouw boek kunt schrijven (en het is echt veel simpeler dan jij nu denkt!)

Module #2 Krijg Helderheid Over Jouw Boek BELOFTE

In deze module krijg je kristalhelder voor wie de ideale lezer is van jouw boek en waarover jij jouw boek gaat schrijven.
.

Deze module bevat o.a.:

 • De meest 'hotte' onderwerpen waar mensen graag een transformationeel boek van kopen
 • Hoe je duidelijkheid krijgt waarom jouw boek zo waardevol is voor de ideale lezer (dit onderdeel kan meteen handig zijn voor het creëren van de achterkant van je boekomslag!)
 • Wat je kunt doen waarmee jouw boek zich kan meten met andere reeds aanwezige bestseller boeken

Module #3  Creëer De BLAUWDRUK Van Je Boek

Als jij de blauwdruk van je boek hebt gecreëerd, wordt wel gezegd dat je het halve werk van je boek al hebt gedaan. Dit is bij wijze van spreken, maar het is waar dat het hebben van een blauwdruk van de inhoud van je boek het zoveel makkelijker maakt daarna je boek te schrijven..
.

Deze module bevat o.a.:

 • Hoe jij makkelijk de blauwdruk van je boek creëert, zodat jij vervolgens je boek in NO TIME kan schrijven
 • 5 populaire voorbeeldformules voor het creëren van een blauwdruk (dit ga je leuk vinden, want je kunt zo kiezen welke jij hiervan wilt gebruiken!)
 • Hoe jij je ervan kunt verzekeren dat er exact in het boek staat wat jouw lezer het liefst wilt lezen

Module #1  Omhels De Benodigde Boek MINDSET

WAT JE KRIJGT BIJ DE MODULES

Je ontvangt heel veel waardevolle informatie die permanent tot je beschikking staat. Online heb je er 24 uur per dag 7 dagen per week toegang toe. En je kunt ook alles uitdraaien zodat jij een bibliotheek hebt met honderden pagina's waardevolle content.

Je ontvangt het volgende bij deze 12 krachtige modules:

 • Van elke module een vooraf opgenomen audiotraining die je precies vertelt wat je moet weten over het betreffende onderwerp
 • Van elke audiotraining ontvang je een transcriptie zodat je het rustig kunt nalezen
 • Bij elke module ontvang je een werkboek met daarin bijvoorbeeld een of meerdere specifieke opdrachten, voor-jou-gedaan materialen zoals checklisten, woord-voor-woord scripts wat te zeggen, voorbeeld mails en websiteteksten voor wervingscampagnes, enzovoort.
 • Een stap-voor-stap plan dat jou precies vertelt wat je elke week moet doen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken dat je iets vergeet.
 • Daarnaast zijn er een aantal bonussen waar je zo meteen iets meer over kunt lezen.

Dit zijn zaken die je standaard ontvangt bij je deelname. Voor degenen die een extra stap willen zitten hebben we een aanvullend aanbod.

 

VIP- KNALLERS VERSIE

Wil je extra snel knallen? Doe dat dan met onze persoonlijke begeleiding!

Je kunt het normale programma volledig als zelfstudie thuis online volgen. Maar als je behoefte hebt aan meer ondersteuning zodat je sneller grotere stappen kunt maken - kortom als je wilt knallen met high-end programma's - dan hebben wij hiervoor het VIP-Knallers aanbod. Je krijgt dan naast het thuisstudieprogramma met de 12 modules het volgende extra:

 • Je krijgt een live VIP-dag met ons beiden bij aanvang van het programma
 • Je krijgt 6 live online Q&A sessies met ons beiden waar jij antwoord kunt krijgen op je belangrijkste vragen hoe jij een high-end programma creëert en gevuld krijgt.
 • Je krijgt 3 persoonlijke coachingsessies met onze businesscoaches

BONUSSEN

 • BONUS #1

  .
  High-End Succes Revolutie Facebook Community

  Ontmoet gelijkgestemde deelnemers aan het programma in een veilige omgeving om waardevolle input te krijgen voor jouw programma. De waarde van deze groep moet niet worden onderschat: je werkt met gelijkgestemde mensen die in staat zijn jou waardevolle feedback en inzichten te geven en omdat hetzelfde systeem leren als jij. Wij zullen zelf ook regelmatig deelnemen aan deze groep en waar nodig reageren.

  Waarde: € 497,00

 • BONUS #2

  .
  Live Online High-End Level Up Masterclass

  In week 13 helpen wij jou in deze Masterclass inzicht te krijgen in de belangrijkste stappen voor het komende half jaar tot jaar.
  .
  .
  .

  Waarde: € 747,00

'JOUW TEVREDENHEID IS BELANGRIJK VOOR ONS' GARANTIE

Wij zijn ervan overtuigd dat jij door het volgen van dit online programma je eigen high-end programma kunt maken en cliënten hiervoor kunt aantrekken.

Onze voorwaarde is dat je het programma tot en met module 8 een eerlijke en gecommitteerde kans geeft. Mocht je dan willen annuleren dan hoef je ons alleen maar een mail te sturen binnen 48 uur na ontvangst van module 8.

Graag ontvangen wij daarbij een uitwerking en bewijs van de gemaakte opdrachten tot en met de betreffende module. Als blijkt dat je gedaan hebt wat wij je hebben aangereikt, dan krijg je het investeringsbedrag gerestitueerd.

Bij het VIP-Knallers programma is het mogelijk op het einde van de VIP-dag bij één van ons aan te geven dat je het programma niet wilt voortzetten. Je deelname wordt dan geannuleerd. Na inhouding van € 725,00 voor het volgen van VIP-dag en het ontvangen van module 1 ontvang je het resterende bedrag retour (bij betaling in 1x).

Doe dus mee zonder risico!

PLANNING & DETAILS

Het 'High-End Succes Revolutie' Programma start 10 april 2015 met het ontvangen van de eerste wekelijkse module. In de 13e week vindt de online live High-End Leven Up Succes Masterclass plaats, die ook wordt opgenomen voor degenen die er niet bij kunnen zijn.

Voor degenen die meedoen aan het VIP-knallers programma vindt op 10 april ook de live VIP-dag op locatie plaats. Hierna krijg je 6 live online Q&A groepssessies over een periode van 12 weken waarbij je extra ondersteuning van ons krijgt bij je belangrijkste vragen en uitdagingen.

 

Als je niet bij deze live Q&A groepssessies aanwezig kunt zijn, geen probleem. Ze worden opgenomen, getranscribeerd en online beschikbaar gesteld, zodat je altijd toegang tot de informatie hebt (de opnames zijn binnen 24 uur beschikbaar, de transcripties binnen 1 week).

Je zult de Facebook community echt super vinden. Je hebt 'high-end collega's' tot je beschikking om je te supporten en bemoedigen gedurende het programma.

DE NORMALE INVESTERING

Normale Programma Beste Prijs
1.497
  TOEGANG VIA GESPREK

  Prijs excl. BTW

  NORMALE prijs € 1.497

  Online zelfstudieprogramma

  Duur: 3 maanden

  12 Audio modules vooraf opgenomen

  Stap voor stap planning

  Downloadbare MP3's, transcripties, werkboek per module

  * * BONUSSEN * *

  #1: Facebook Support Community

  #2: Live High-End Level Up Succes Masterclass
  .

  .

  .

   

  ..
  .

  .

  ..

   .

  .

  .

  .

  ..

  Normale Programma Betaalplan
  547
   TOEGANG VIA GESPREK

   Prijzen excl. BTW

   NORMALE Startprijs € 547
   + 3 maandelijkse termijnen á € 400

   Online zelfstudieprogramma

   Duur: 3 maanden

   12 Audio modules vooraf opgenomen

   Stap voor stap planning

   Downloadbare MP3's, transcripties, werkboek per module

   * * BONUSSEN * *

   #1: Facebook Support Community

   #2: Live High-End Level Up Succes Masterclass

    

   .

   .

   .

   .

   .

   .

   .

   .

    

    

   VIP-Knallers Betaalplan
   897
    TOEGANG VIA GESPREK

    Prijzen excl. BTW

    NORMALE startprijs € 897
    + 3 maandelijkse termijnen á € 897

    Online zelfstudieprogramma
    inclusief begeleiding

    Duur: 3 maanden

    12 video & audio modules vooraf opgenomen

    Stap voor stap planning

    Downloadbare MP3's, transcripties, werkboek per module

    Live VIP-dag met Jeanet & Sandra

    6 online Q&A groepssessies met Jeanet & Sandra, inclusief opnames en transcripties

    3 individuele laser coachsessies met team businesscoaches

    * * BONUSSEN * *

    #1: Facebook Support Community

    #2: Live High-End Level Up Succes Masterclass

     

    .

     

     

    BLIJE KLANTEN

    Ik ben heel goed door Sandra begeleid in de coaching en heb daar dan ook enorme stappen in gezet in mijn praktijk. Mijn omzet is in een half jaar verdubbeld.

    Jordis Jakubczick
    Jordis Jakubczick Somatic Healing, natuurgeneeskundig & lichaamsgericht therapeut

    Ik heb het programma bij Jeanet Bathoorn gevolgd. Sociale media viel bij mij in de categorie: "Het is rot, maar het mot". Ik heb nu een strategie ontwikkeld en heb er ontzettend veel voordeel van. En Jeanet heeft me daar ontzettend bij geholpen.

    Camiel van Hoegee
    Camiel van Hoegee Trainingsbureau Driftkikker, voor ouders met een kort lontje

    Hiring Sandra was like the best thing I ever did, because she is so knowledgeable on both the technical part as well as the mindset. In the last 10 months I went from 0 to 100.000 dollars and in January this year alone I made $ 23.000.

    Bethany Webster
    Bethany Webster Healing The Mother Wound, live coach

    Ik ben in 2014 begonnen met het programma van Jeanet Bathoorn. Ik ben heel blij dat ik de tijdsinvestering genomen heb om dit te gaan volgen. Ik heb in die periode zelf een high end programma van 6 maanden ontwikkeld met de naam "Tijd voor het echte werk". Samen met Jeanet heb ik een online strategie uitgewerkt om dit programma meer bekendheid te geven in België.

    Peter Plusquin
    Peter Plusquin Global Edutainment, Snellezen expert en auteur (uit Vlaanderen)

    De grootste verandering dankzij het volgen van een coachprogramma bij Sandra is dat ik nu voor mezelf in kaart heb gebracht welke kennis ik allemaal in huis heb. Voor mij was het meest waardevolle het proces dat je zelf ziet hoeveel het eigenlijk waard is wat je te bieden hebt. Ik heb daardoor ook tijdens het volgen van het coachtraject binnen anderhalve week met twee nieuwe cliënten mijn investering terugverdiend.

    Sandra Kruitbosch
    Sandra Kruitbosch Breinkr8, kindercoach

    Ik ben superblij dat ik door het programma bij Jeanet Bathoorn heb geleerd mezelf super zichtbaar te maken. Mijn unieke talent gaat nu online gezien worden. Het voordeel van een programma bij Jeanet is dat je zowel online als offline trainingen doet en volgt. De feedback van je medecursisten is hierin zeer waardevol.

    Esther Vree
    Esther Vree Your Social Eye, visual content marketeer

    VEEL GESTELDE VRAGEN

    • q-icon"Wat als ik startend ben?"

     Dat betekent dat je meteen de oude manier van werken, vanuit betaald worden naar tijd, kunt overslaan en je niet gehinderd wordt door en zekere mindset vanuit een kortere of langere tijd uurtje-factuurtje gericht werken. Je kunt direct je service kunt verpakken in waardevolle high-end programma’s, zodat je meteen goed geld kunt verdienen!

     Het mooie van high-end programma’s is dat deze met jou meegroeien. Als je nieuw bent, begin je misschien met een programma van € 997,00, wat absoluut te doen is. Dat is altijd beter dan cliënten ontvangen die je een uurtarief betalen en je nooit zeker weet hoeveel sessies je met ze hebt. En als je dan een paar programma’s hebt verkocht, groeit je zelfvertrouwen en groeit je tarief met je mee.

    • q-icon"Mijn cliënten hebben geen geld voor high-end programma's!"

     Wist je dat statistisch gezien ca. 20% van jouw ideale doelgroep HET LIEFST betaald voor een high-end service? Dus als je geen high-end programma’s aanbiedt, dan mis je niet alleen de mogelijkheid goed geld te verdienen, je mist ook de kans om een groot verschil te maken in het leven van iemand die anders zeer waarschijnlijk nooit met jou zou werken.

    • q-icon"Ik zit momenteel krap bij kas en weet niet of ik deze investering wel kan missen."

     Wij begrijpen het, maar laten we jou deze vraag stellen: ken jij een andere strategie die dezelfde potentie heeft om je duizenden euro’s op te leveren op hele korte termijn zonder nauwelijks kosten?

     Laten we realistisch zijn. Het aanbieden van high-end programma’s is de ENIGE strategie die wij kennen die simpel, makkelijk en lucratief is om te implementeren. En onthoud: wij hebben praktisch al het werk voor jou gedaan door je alle materialen zo vanuit onze business aan te reiken. Je hoeft het alleen maar te kopiëren en op weg te gaan.

    • q-icon"Ik heb geen email lijst of website. Werkt het dan wel voor mij?"

     JA!

     In tegenstelling tot wat je gelooft of verteld is, is het aanbieden van high-end programma’s het EERSTE wat je moet doen voordat je tonnen tijd en geld in je website steekt en een email lijst opbouwt.

     Iedereen roemt maar over het opbouwen van je lijst – en ook wij zijn daar op het juiste moment erg scherp op – maar de waarheid is dat het je veel tijd kost om een goede lijst op te bouwen, tenzij je weet hoe je dit slim moet aanpakken. En zonder testimonials van cliënten die tevreden zijn over jou, blijft het lastig om je service om te zetten in high-end verdiensten.

     Wij zien zo vaak ondernemers grotendeels druk met allerlei zaken zoals website, maillijst, bloggen en social media zonder dat er voldoende inkomsten binnenkomt. Tijd die ze heel effectief hadden kunnen inzetten om hun eerste high-end cliënten binnen te halen. Het enige wat je daar namelijk voor nodig hebt, is de kennis hoe je een cliëntmagnetisch high-end programma ontwerpt en hoe jij je gesprekken voert met je potentiële cliënten om ze te bewegen van interesseren naar investeren. Zaken die wij je leren in dit programma.

    • q-icon"Ik ben geïnteresseerd maar ik heb niet zo heel veel tijd voor een training. Is dat een probleem?"

     Het programma is zo ontwikkeld dat de 80% van de professionals die naast hun praktijk nog een baan erbij hebben, dit toch kunnen volgen. Gemiddeld genomen ‘kost’ het je een dagdeel per week om de modules te doorlopen en de opdrachten uit te werken. De ene week kan het wat minder zijn en de andere week wat meer.

     Zoals je wellicht al leest zetten we ‘kost’ tussen aanhalingstekens, want veel belangrijker is het dat jij jezelf afvraagt wat dit programma je kan opleveren. Want wij leren je hoe je met MINDER cliënten en MINDER tijd MEER inkomsten kunt realiseren. Niet ergens op de lange termijn, maar onmiddellijk als jij je eerste high-end cliënten aantrekt.

     Iets dus om serieus over na te denken als jij graag wilt, maar denkt dat je te weinig tijd hebt. Wellicht is er iets waar jij mee kunt stoppen en wat je direct een paar uur extra oplevert, zodat je tijd vrij kunt maken voor dit programma. En nog belangrijk: in plaats op je te focussen op hoeveel tijd het je kost, kun jij jezelf ook de vraag stellen ‘Wat kost het mij als ik NIET aan dit programma deelneem?’

    • q-icon"Als ik het normale programma volg, is er dan extra ondersteuning?'

     Het normale programma is een online programma dat je zelf doorloopt. Je krijgt wekelijks een nieuwe module. Voor extra support kun je een beroep doen op de andere deelnemers in de besloten Facebook groep en wij stellen het op prijs als jij ook actief anderen support. Wij zijn echter zelf ook regelmatig aanwezig in deze Facebook groep en zullen waar nodig reageren.

     Extra intensieve persoonlijke begeleiding is wel aanwezig in het VIP-Knallers programma. Daar heeft men een live VIP-dag en 6 Q&A sessies met ons. Tevens is er ook nog individuele coaching beschikbaar met onze businesscoaches. Wil je dus exclusief toegang tot onze expertise en gecoacht worden bij vragen en uitdagingen, zodat je blijft doorpakken en sneller resultaat realiseert, overweeg dan serieus deelname aan het VIP-Knallers programma. De investering is iets meer, maar het kan je ongekend meer opleveren.

    WIE ZIJN WIJ?

    Je krijgt de beste kennis en praktijkervaring van twee experts die een passie delen: jou leren hoe je meer mensen helpt, meer geld verdient en het leven leid waar je van houdt... NU!

    Jeanet Bathoorn is social media best seller auteur, veelgevraagd spreker en business coach. Zij is regelmatig te gast bij bekende programma's op radio en TV om haar kennis over social media te delen. Jeanet heeft de expert norm van 10.000 uur ruim overschreden.

    Zij heeft meer dan 25.000 exemplaren van de volgende boeken verkocht: Get Social+, Get Social in Business en Pinterest voor Zakelijk Gebruik.

    Sandra Derksen is therapeut en heeft meer dan 15 jaar een praktijk. Zij is één van de voorlopers in Nederland om op een revolutionaire en slimme manier je praktijk te voeren. Zij begeleidt zowel nationaal als internationaal haar cliënten grotendeels online. Zij is ook Bloeiende Praktijk® Businesscoach voor collega professionals.

    Zij is auteur van de boeken Afvallen als Spirituele Oefening, lessen voor een licht en vervullend leven en Food For Thought.

    SERIEUS GEÏNTERESSEERD?

    .

    Als jij serieus bent om je praktijk / business te laten groeien en te geven en verdienen naar de waarde die jij hebt te bieden, dan hebben wij hier graag een eerlijk en inzichtgevend gesprek over met jou... gratis en zonder enige verplichting. Meld je simpelweg hieronder aan en ontvang nadere informatie voor een 1-op-1 gesprek met één van ons. Wij vertellen je dan ook over speciale bonussen die niet op deze pagina staan.
    .