Hier een overzicht van onze Vrienden, Sponsoren en Joint Venture Partners die bij elkaar DUIZENDEN EURO'S aan KADO'S voor je hebben als het boek wordt geleverd.

Ontvang deze kado's door VANDAAG jouw
Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk

HIER TE KOPEN

JOINT VENTURE PARTNERS

Dr. Ir. Ellen de Lange-Ros

Ellen is Business Coach en blogt als De Glazenwasser over helder zicht op je klanten en je groei. Ze helpt zelfstandige ondernemers om harder te groeien door zachter te werken. Zij heeft een mooi kado voor jou!

Ria Kaashoek

Ria is Social Media Consultant: "Zeg eens eerlijk… Profileer jij je al als dé vakexpert online en genereer je op regelmatige basis nieuwe klanten, leads en omzet door gebruik te maken van de kracht van het internet?" Zo niet, niet getreurd. Veel ondernemers hebben hier last van. Zij heeft hiervoor een mooi kado voor jou!

Erno Hannink

Het is Erno's missie jouw coachingsbedrijf No.1 in je niche te maken. Met 12.000 Twitter volgers, 2.200 likes, 4.000 LinkedIn connecties, 13.000 e-mail abonnees en 35.000 bezoekers per maand deelt Erno hoe jij zichtbaar wordt. Hij heeft hiervoor een mooi kado voor jou!

Simone Levie

Simone is Online Business Coach en heeft in 2014 meer dan 175 mensen geholpen met het maken van een prachtige online programma. Met een online programma kan je jouw passie, kennis en ervaring online verkopen. Zij heeft een mooi kado voor jou!

Veronique Prins

Veronique is Ondernemercoach: "Een kei in je vak zijn maakt je nog geen steengoede ondernemer." Je ondernemerscapaciteiten zijn net zo belangrijk als je vakkennis als je een succesvolle praktijk wilt opbouwen. Zij heeft een mooi kado voor jou!

Nienke Lokhorst

Nienke laat de IMPACT van COACHING aan Nederland zien. Met haar initiatief Coachloper kunnen coaches hun expertise en dienstverlening onder de aandacht brengen. Afgelopen jaar waren er 147.699 unieke pageviews op de site van coachloper. Met de Professionaliseringsdag voor de Ondernemercoach creëert zij ruimte voor coaches om succesvol te leren ondernemen. Zij heeft een mooi kado voor jou!

Leonie Bruning

Leonie is Business Acceleration Mentor: 'Wil je niet meer IN je bedrijf werken, maar de CEO van je eigen high-end business worden? De door BGE Business Training ontwikkelde methode iNCREASE™ is hèt praktische stappenplan voor groei naar succesvol ondernemen.' Zij heeft een mooi kado voor jou!

Marijke Eggink

Marijke is Business Coach en Mindsetexpert en combineert dit met aurareading en -healing. Zij helpt zelfstandig ondernemers die tot nu toe te klein blijven hun missie te vinden, ervoor te gaan staan en die missie zo naar buiten te brengen dat ze heel veel mensen helpen en een blakend bedrijf creëren. Zij heeft een mooi kado voor jou!

Ilse Van Eetvelde

Ilse is oprichtster van Online Werken Meer Verdienen. Zij helpt jou om voor meer klanten en meer omzet te kiezen zonder jezelf te verliezen. Voor Ilse staat daarbij de kracht van het internet slim en succesvol inzetten centraal. Zij heeft een mooi kado voor jou!

Caroline van der Veeken

Caroline is al jaren gefascineerd door media, PR en woordvoering. Zij weet als oud-journalist feilloos wat journalisten als nieuws zien en hoe ze dat gepresenteerd willen krijgen. Zij heeft zo vele opdrachtgevers in het nieuws gebracht – of getracht hen eruit te houden. Caroline leert haar klanten nu zélf op journalisten af te stappen tijdens haar succesvolle trainingen. Resultaat voor haar klant: meer bekendheid en meer omzet. Zij heeft een mooi kado voor jou!

Robert Mares

Robert helpt ondernemers in 5 stappen met succesvolle webinars explosief te groeien en grenzeloos slimmer te ondernemen! Webinars geeft potentiële klanten de kans je te leren kennen om daarna echt klant van je te worden. Ook kun je webinars gebruiken voor trainingen. Een webinar kun je geven vanaf iedere locatie. Wereldwijd. Dat geeft jou en je klanten echte vrijheid. Hij heeft een mooi kado voor jou!

Elisabeth Griffioen

Elisabeth weet als dé Videovakvrouw alles van video en wat dat doet met de bezoeker van je site. Ze is betrokken geweest bij bekende tv-programma's en en zet die ervaring nu in voor coaches die willen laten zien wie ze zijn en waar ze voor staan… op een creatieve manier. Haar doel: zoveel mogelijk ondernemers leren hoe ze zélf een goede video maken. Zij heeft een mooi kado voor jou!

Saskia Frankena

Bij Biz2Web geloven wij dat techniek nóóit de belemmering mag zijn om jouw Inspirerende Idee tot een Bloeiend Bedrijf te maken. Ons doel: jou Zorgeloos Online Zichtbaar te laten zijn. Met raad én daad. Zij heeft een mooi kado voor jou!

Josja Zwaan

Josja heeft het voorwoord geschreven in het Marketing Handboek. De nieuwe roman van bestsellerauteur Josha Zwaan Dwaallicht is 19 februari uitgekomen. Josha Zwaan is de schrijfster van Parnassia en ze heeft nu weer een prachtig boek geschreven. Dwaallicht is een hoopgevende roman over leven met een psychische stoornis. Zij heeft een kado voor jou!

Daisy Goddijn

Wil jij, net als Sandra en Jeanet, een eigen boek waarmee je jezelf als expert kunt profileren? Dan moet je bij Daisy zijn! Met eBookPoint helpt ze ondernemers zoals jij met het maken en uitgeven van je eigen boek en eBook in eigen beheer. Het is haar missie dat ondernemers hun kennis kunnen delen om anderen hiermee te inspireren en hierdoor meer cliënten krijgen. Zij heeft een mooi kado voor jou!


SUCCES IN ACTIE - INSPIRERENDE COLLEGA'S

Marleen Janssen

Marleen is journaliste en ervaringsdeskundige en schrijft al 25 jaar over seksualiteit en relaties. Zij is bekend van het vallei-orgasme, de Rolls Royce onder de orgasmes. Het golft door je lichaam en kan lang duren. Je krijgt meer zin, veel meer seksueel genot en meer energie. Zij heeft een mooi kado voor jou!

Bethany Webster

Bethany is een internationale spreekster, schrijfster en coach. Het helen van de 'Moederwond' is essentieel voor vrouwen om in hun kracht te gaan staan, hun briljantheid te claimen en zo de vrouw te worden die je bedoeld bent te zijn. In april 2014 startte zij haar online praktijk en binnen 10 maanden ging zij van 0 tot 100.000 dollar omzet. Bethany is een coach klant van Sandra Derksen. Zij heeft een mooi kado voor jou!

Jordis Jakubczick

Jordis is internationaal trainer, lichaamsgericht therapeut en expert in lichaamsintelligentie. In de afgelopen 25 jaar heeft zij duizenden cliënten geholpen in hun kracht te komen staan door naar hun lichaam te leren luisteren. In haar programma BLOSSOM - In 7 stappen je potentieel tot bloei brengen heeft zij de diamanten van haar jarenlange ervaring gebundeld tot een efficiënt transformerend traject. Jordis heeft in 2014 in een half jaar tijd haar jaaromzet van 2013 gerealiseerd; zij is hierbij gecoacht door Sandra. Zij heeft een mooi kado voor jou!

Camiel van Hoegee

Camiel leert kinderen en tieners lifeskills door middel van karate en coach ouders en professionals hoe ze hierbij hun kinderen kunnen begeleiden. Camiel is een coach klant van Jeanet Bathoorn. Hij heeft een mooi kado voor jou!