"Ontdek Hoe Je Duizenden Euro's Per Cliënt Verdient Door High-End Programma's Aan Te Bieden Die Diepgaande Transformatie Bieden En Jou Een Super Business En Financieel Stressvrije Levensstijl Geven!"

Als jij wilt leren hoe jij je huidige tarief revolutionair kunt vermenigvuldigen - terwijl jij je cliënten de diepst mogelijke transformatie biedt - lees dan zeker even verder over dit krachtige trainingsprogramma.

Van: Jeanet Bathoorn en Sandra Derksen
Nederland, maart 2015

Transformatiebiedende therapeut, coach, counselor en kennisprofessional,

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn als je niet voor je tijd betaald werd maar, door het creëren van je eigen high-end programma, voor de waardevolle transformatie die je hebt te bieden?

 

Hoe super zou het voor je leven en je business zijn als jij:

 • Werkt met gecommitteerde en enthousiaste cliënten die je service waarderen (deze cliënten zijn gemotiveerd bereid te doen wat ervoor nodig is);
 • Verdient wat je écht waard bent zonder je schuldig te voelen of te aarzelen over je tarief, en te werken met ideale cliënten die jóu opzoeken en graag jouw tarieven betalen;
 • De luxe, tijd en ruimte hebt van waaruit jij je unieke service biedt om zo een echte, verschilmakende transformatie te realiseren in het persoonlijke en professionele leven van je cliënten;
 • Je hele praktijk en levensstijl kunt opschalen door high-end programma's toe te voegen aan je diensten.

Weet je dat het echt heel fijn is dat je maar met een klein aantal cliënten kunt en hoeft te werken, die bereid zijn jou financieel royaal te compenseren voor je service! Je kunt je praktijkaanbod versimpelen terwijl jij doet wat je echt het allerleukste vindt, hiermee een revolutionaire verbetering in je inkomsten creëert en ook nog eens meer financieel zorgenloze tijd over houdt om die dingen te doen die je echt graag wilt doen.

Verpak je kennis, ervaring en talenten in high-end programma's waar jouw ideale cliënt jou duizenden euro's voor betaalt.

Wij bevelen een revolutionair andere wijze aan waarop jij je praktijk en onderneming kunt runnen.

En wel door high-end programma's te creëren die zo ontworpen zijn om jouw cliënten een diepgaande transformatie te bieden.

Een high-end programma is een hoogwaardig pakket van jouw service en expertise, dat gecommitteerde cliënten grootse resultaten en een diepgaande transformatie biedt en waarvoor jij zeer royaal wordt betaald.

Het is ons doel om jou te helpen een high-end programma te ontwerpen dat jouw cliënten een complete oplossing biedt en ze aan de hand meeneemt naar dat wat ze echt graag willen.

Als jij bijvoorbeeld een relatiecoach bent en je werkt met je cliënt aan het vinden van diens levenspartner, dan help je ze niet alleen met een snelle oplossing door ze te coachen veel uit te gaan en online via datingsites op zoek te gaan naar hun partner. Je werkt in jouw high-end programma met elk belangrijk aspect binnen jouw expertise van wat jouw cliënt nodig heeft om het door hun gewenste resultaat te realiseren.

HIGH-END PROGRAMMA'S CREËREN EEN REVOLUTIE

Als je ons systeem leert om high-end programma's te ontwerpen en er cliënten voor aan te trekken, dan ben je in staat om:

 • Enthousiasme te creëren voor wat je doet zodat je veel makkelijker mensen aantrekt voor wat jij te bieden hebt
 • Duizenden euro's te verdienen op elk moment dat jij een nieuwe high-end cliënt aantrekt
 • Jezelf super te voelen over de echt betekenisvolle service die jij je cliënten biedt
 • Jezelf als expert te positioneren binnen jouw vakgebied omdat jij de beste resultaten biedt
 • Direct twee tot vijf keer en zelfs veel meer te verdienen ten opzichte van wat je nu betaald krijgt
 • Langere en meer resultaatgerichte cliëntbetrokkenheid te hebben
 • Met minder cliënten te werken en zelfs een aanmerkelijk beter inkomen te realiseren
 • Je inkomsten veel sneller te laten groeien dan dat je met laag geprijsde diensten werkt
 • Serieuze cliënten aan te trekken die gemotiveerd en enthousiast zijn en doen wat ervoor nodig is om resultaten te behalen
 • In de meeste trajecten al voordat je service start, betaald te krijgen voor het hele programma
 • Een stabiele stroom van inkomsten te realiseren met een voorspelbaar maandelijks inkomen

Dit is jouw kans om een business te creëren die floreert en succesvol is, zowel in de waarde die je biedt en resultaten die worden bereikt, als het inkomen dat je dit geeft. En dat door te doen waar jij van houdt! Als je eenmaal weet hoe jij high-end programma's ontwerpt en cliënten hiervoor aantrekt en ervaart hoe simpel dit is, dan sla jij jezelf voor het hoofd dat je dit niet eerder hebt geleerd.

WAAROM BIEDT DAN NIET IEDEREEN DIT AAN?

Veel therapeuten, coaches, counselors en overige transformatie- en kennisprofessionals hebben nog niet gehoord van het high-end programmamodel. Daarbij stemmen zij hun waarde- en geldbewustzijn af op wat het gros van de collega's doet. Als ze er echter eenmaal over horen, spreekt het model van een high-end programma ze erg aan. Ze weten alleen niet wat en hoe ze op de juiste manier high-end programma's of VIP-dagen of high-end groepsprogramma's moeten creëren.

Er is namelijk een vaste volgorde van dingen die je moet doen om de waarde die jij hebt te bieden aan je cliënten te verhogen, om de juiste elementen aan je high-end programma toe te voegen, de juiste prijsstrategieën te volgen, hoe je het gesprek voert met je potentiële cliënt zodat deze ja zegt, welke veelgemaakte fouten jij niet moet maken, enzovoort, enzovoort.

In de praktijk blijkt het vaak lastig om in je eentje je kennis, ervaring en vaardigheden te vertalen naar een high-end programma dat zeer aantrekkelijk is voor jouw cliënten.

En dan hebben we het nog niet over de mindset die naast de kennis en vaardigheden om met high-end programma's te werken allesbepalend is om een succesvolle high-end business te creëren.  Er wordt nog te vaak niet geloofd of geweten dat maar liefst 20% van de markt bereid is om voor high-end programma's en services te betalen. Terwijl er al zoveel inspirerende succesvoorbeelden zijn van collega's die echt duizenden euro's per cliënt verdienen met hun high-end aanbod; zoals wij bijvoorbeeld en ook coachklanten van ons.

Simpel gezegd, de meerderheid van de ondernemers heeft gewoonweg nog niet geleerd en de ervaring gecreëerd hoe ze hun services moeten verpakken in programma's en hoe ze deze vervolgens op zo'n manier in de markt kunnen zetten dat de waarde die je biedt en je inkomen hierdoor revolutionair zullen toenemen.

Als dit ook voor jou geldt en je leest dit nu, dan hoeft dat niet langer voor jou op te gaan...

Ben Jij Klaar Om Te Leren Hoe Jij Stapsgewijs En Gedetailleerd Meer Inkomsten Realiseert En Een Veel Diepgaandere Transformatie Biedt Aan Blije Cliënten? Word Jij Hier Enthousiast Van? 

 

Hierbij introduceren wij het:

High-End Succes Revolutie™ Programma

Een Stap-Voor-Stap Systeem om € 2.000 tot € 10.000 zo niet Meer per Maand te Verdienen door High-End Programma's te Ontwerpen en er Enthousiaste Cliënten voor aan te Trekken

met Jeanet Bathoorn en Sandra Derksen

 

Het High-End Succes Revolutie™ Programma is een online trainingsprogramma en community. Je leert hoe jij je eigen high-end programma creëert en vult, zodat jij je inkomsten significant verhoogt terwijl jij een veel groter verschil maakt in het leven van jouw cliënt en diens omgeving.

Het is onze intentie dat als jij onze stap-voor-stap training volgt, jij niet alleen je investering met gemak terugverdient, maar zelfs 5 keer of meer verdient (het enige wat daarvoor nodig is, is dat jij 1 á 5 nieuwe cliënten aantrekt). Laat staan wat je er op termijn - bijvoorbeeld binnen 1 jaar - mee kunt verdienen.

DIT WERKT OOK VOOR JOU

Dit programma is niet per se exclusief voor therapeuten, coaches en counselors. Het werkt voor elke business waarin men service, kennis en transformatie levert.

Business waarin jij je kennisexpertise traditioneel gezien aanbiedt volgens het 'geld voor tijd' principe (uurtje-factuurtje), of dat nu per uur, dagdeel, consult etc. is.

Je hoeft alleen maar ons modulair opgebouwde stap-voor-stap systeem te volgen om je eigen high-end programma's te creëren en er cliënten voor aan te trekken

Het High-End Succes Revolutie™ Programma biedt jou een simpel modulair opgebouwd systeem waarbij je via wekelijkse stappen jouw ervaring en expertise vertaalt in een aantrekkelijk en hoogwaardig high-end programma waarmee je duizenden euro's per cliënt verdient en diepgaande transformatie biedt.

Je hoeft alleen maar het systeem te volgen.

Wij hebben onze gezamenlijke expertise en het coachen van anderen omgezet in een systeem dat zeer succesvol is, zowel voor jou als voor jouw cliënten als voor de omgeving van jouw cliënten.

Wij vertellen je graag wat je nodig hebt om winstgevende en waardevolle high-end programma's te creëren. Informatie die je over het algemeen niet zomaar op eigen houtje eigen kunt maken.

Eerlijk gezegd hadden we zelf niet in onze eigen business zulke forse en snelle stappen kunnen maken, als we het zelf hadden willen blijven uitzoeken en proberen. In de praktijk zien we meer van zulke voorbeelden, waarbij de meesten helaas niet het resultaat creëren dat ze zo graag willen.

En ondanks dat we in ons boek 'Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk - help meer mensen, verdien meer geld en leid het leven waar je van houdt... NU!' veel over high-end programma's prijsgeven, bevat ons programma extra belangrijke informatie die niet in ons boek vermeld staat.

Als je eenmaal de geheimen weet hoe jij een high-end programma creëert en in de markt zet, ontdek je dat dit de makkelijkste manier is om je business naar het volgende niveau te tillen.

“DE 12 MODULES”

Module 1

Hoe je de benodigde high-end business mindset adopteert
.

Module 2

Hoe jij je ideale wie bepaalt en welk probleem je gaat oplossen

Module 3

Hoe jij jouw eigen diep transformerende high-end programma ontwerpt

Module 4

Hoe jij jouw uitnodigende high-end programma brief en/of webpagina creëert

Module 5

Hoe jij een aanmeldprocedure opzet waarbij enthousiaste cliënten zich inschrijven en betalen

Module 6

Hoe je cliëntmagnetische gesprekken voert die uitnodigen van interesseren naar investeren

Module 7

Hoe je omgaat met enkele meest voorkomende bezwaren zodat je potentiële cliënt alsnog 'Ja!' zegt

Module 8

Hoe je simpele wervingsstrategieën inzet om snel high-end cliënten aan te trekken (deel 1)

Module 9

Hoe je simpele wervingsstrategieën inzet om snel high-end cliënten aan te trekken (deel 2)

Module 10

Hoe je een prominente persoonlijkheid wordt waardoor cliënten naar jou toekomen (deel 1)

Module 11

Hoe je een prominente persoonlijkheid wordt waardoor cliënten naar jou toekomen (deel 2)

Module 12

Hoe je een prominente persoonlijkheid wordt waardoor cliënten naar jou toekomen (deel 3)

WAT JE KRIJGT BIJ DE MODULES

Je ontvangt heel veel waardevolle informatie die permanent tot je beschikking staat. Online heb je er 24 uur per dag 7 dagen per week toegang toe. En je kunt ook alles uitdraaien zodat jij een bibliotheek hebt met honderden pagina's waardevolle content. Je ontvangt het volgende bij deze 12 krachtige modules:

 • Van elke module een vooraf opgenomen video waarin wij je precies vertellen wat je moet weten over het betreffende onderwerp (gemiddelde duur video's 60 minuten)
 • Van elke video is er ook een audio en een transcriptie zodat je het rustig kunt beluisteren en/of nalezen
 • Bij elke module ontvang je een werkboek met daarin bijvoorbeeld een of meerdere specifieke opdrachten, voor-jou-gedaan materialen zoals checklisten, woord-voor-woord scripts wat te zeggen, voorbeeld mails en websiteteksten voor wervingscampagnes, enzovoort.
 • Een stap-voor-stap plan dat jou precies vertelt wat je elke week moet doen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken dat je iets vergeet.

 

BONUSSEN

 • BONUS #1

  . High-End Succes Revolutie Facebook Community

  Ontmoet gelijkgestemde deelnemers aan het programma in een veilige omgeving om waardevolle input te krijgen voor jouw programma. De waarde van deze groep moet niet worden onderschat: je werkt met gelijkgestemde mensen die in staat zijn jou waardevolle feedback en inzichten te geven en omdat hetzelfde systeem leren als jij. Wij zullen zelf ook af en toe deelnemen aan deze groep.

  Waarde: € 497,00

 • BONUS #2

  . Masterclass Troubleshootting

  In deze extra audiotraining reikt  Sandra je aan wat je kunt doen als mocht blijken dat je niet voldoende cliënten aantrekt. Inclusief transcriptie, checklist en handouts met handige tips en vragen die jij jezelf kunt stellen. ....

  …..

  Waarde: € 297,00

 • BONUS #3

  . Masterclass Veelgemaakte Fouten Die Jij Niet Wilt Maken

  In deze bonus audio masterclass vertelt Sandra je over enkele meest voorkomende fouten die er worden gemaakt als men met high-end programma’s gaat werken.  Fouten die jij uiteraard niet wilt maken en door de inzichten en tips vanuit deze masterclass kunt voorkomen. ....

  ..

  Waarde: € 297,00

 • TIJDELIJKE SUPERBONUS #4

  . Jouw Social Media Strategie in 1 Dag

  Je aanwezigheid op Social Media is een belangrijk onderdeel voor het creëren van je zichtbaarheid om daardoor potentieel geïnteresseerde cliënten / klanten naar je toe te trekken. In deze videotraining van Jeanet’s live event in 2014 leer je hoe jij met enkele stappen jouw social media strategie opzet. Een waardevolle aanvulling op de andere modules die je van Jeanet krijgt in het programma.

  Waarde: € 197,00 (let op: slechts tijdelijk beschikbaar) 

SPECIALE INVESTERINGSAKTIE

Je normale investering voor dit programma is € 1.497. Bespaar echter € 500,00 als jij je aanmeldt binnen de beschikbare aktieperiode. Je investering is dan slechts € 997,00 bij een betaling in één keer (tevens beste prijs!). Of neem deel via het betaalplan en start al voor € 397,00. (Genoemde bedragen zijn exclusief BTW!) BELANGRIJK: Geïnteresseerden buiten Nederland kunnen zich helaas NIET aanmelden via onderstaande aanmeldbuttons (dit i.v.m. de verlegde BTW). Stuur even - binnen de aktietijd! - een mail naar ons team via info@marketinghandboeksuccesvollepraktijk.nl zodat we je de juiste aanmeldinformatie kunnen sturen.

BETALING IN 1xBeste Prijs!
START voor € 397Betaalplan met 3 termijnen

'JOUW TEVREDENHEID IS BELANGRIJK VOOR ONS' GARANTIE

GELD-TERUG-GARANTIEWij bieden je de mogelijkheid dit programma veertien (14) dagen te testen. Bestudeer de materialen van de modules die je ontvangt en ga ermee aan de slag.

Kom je binnen veertien dagen na je aankoop echter tot de conclusie dat om wat voor reden dan ook je niet langer wenst deel te nemen aan het programma, stuur ons dan een mail om op te zeggen.  Wij betalen je dan het volledige geïnvesteerde bedrag terug.

Meld je dus aan voor dit programma en VERKEN HET ZONDER ENIG RISICO voor veertien dagen.

BLIJE KLANTEN

Loyd Robinson, holistic body & mind coach,www.lloydrobinson.nl
 

"Ik heb een enorme omslag gemaakt. Ik ben verbaasd over hoeveelik voor mensen kan doen. De inzichten die ik heb gekregen zijn enorm. Qua gevoel van mijn eigen waarde is dat enorm veranderd in positieve zin."

Saskia Frankena
 

"Ik heb in de eerste weken onverwachte resultaten geboekt. Ik heb mijn high-end programma wat nog niets eens af is al verkocht. Mijn hele staan voor wat en wie ik ben voelt zoveel steviger. Ik had niet gedacht dat het zo snel zou gaan!"

Loes van Beest, life en yoga coach, yogaencoach.nl
 

"Voordat ik bij Sandra was, was ik niet succesvol. Totdat ik uiteindelijk bedacht dat het aan mijn marketing lag. Sandra heeft mij geleerd hoe ik mijn business om kon bouwen naar een stappenprogramma, waardoor ik in drie maanden bijna het jaarsalaris dat ik bij mijn baan verdiende, had verdiend." (programma bij Sandra)

Wilma Alleman
 

"Ik heb geleerd dat wat ik te bieden heb heel waardevol is en dat ik dat echt in de wereld te zetten heb om mijn bijdrage te leveren en hoe ik dat doe. Dat vind ik heel fijn. Mijn programma staat als een huis! 

Bethany Webster, life coach, womboflight.com
 

"When I first met Sandra, I was first working full time in the university and wanted to make a transition into self employment. In the first nine months of working with her and the first nine months of my business, I was able to hit the six figure mark." (programma bij Sandra)

Camiel van Hoegee, www.training-driftkikker.nl
 

"Ik vond social media heel erg lastig. Het is rot, maar het mot, dat gevoel had ik erbij. Jeanet heeft me daar heel erg bij geholpen. Ze is ontzettend professioneel, nuchter en enorm betrokken. Sociale media is echt een life style wat niet alleen jezelf maar ook je klanten kan helpen."  (programma bij Jeanet)

Ilse Weijland, loopbaancoach
 

"Wat het mij heeft opgeleverd is vooral meer structuur in hoe ik social media inzet voor mijn eigen bedrijf. Daarnaast heeft het heel erg bijgedragen aan mijn zichtbaarheid. Zo ben ik benaderd door Noloc, dé branchevereniging voor loopbaanprofessionals in Nederland." (programma bij Jeanet)

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • q-icon"Wat als ik startend ben?"

  Dat betekent dat je meteen de oude manier van werken, vanuit betaald worden naar tijd, kunt overslaan en je niet gehinderd wordt door en zekere mindset vanuit een kortere of langere tijd uurtje-factuurtje gericht werken. Je kunt direct je service kunt verpakken in waardevolle high-end programma’s, zodat je meteen goed geld kunt verdienen!

  Het mooie van high-end programma’s is dat deze met jou meegroeien. Als je nieuw bent, begin je misschien met een programma van € 997,00, wat absoluut te doen is. Dat is altijd beter dan cliënten ontvangen die je een uurtarief betalen en je nooit zeker weet hoeveel sessies je met ze hebt. En als je dan een paar programma’s hebt verkocht, groeit je zelfvertrouwen en groeit je tarief met je mee.

 • q-icon"Mijn cliënten hebben geen geld voor high-end programma's!"

  Wist je dat statistisch gezien ca. 20% van jouw ideale doelgroep HET LIEFST betaalt voor een high-end service? Dus als je geen high-end programma’s aanbiedt, dan mis je niet alleen de mogelijkheid goed geld te verdienen, je mist ook de kans om een groot verschil te maken in het leven van iemand die anders zeer waarschijnlijk nooit met jou zou werken.

 • q-icon"Ik zit momenteel krap bij kas en weet niet of ik deze investering wel kan missen."

  Wij begrijpen het, maar laten we jou deze vraag stellen: ken jij een andere strategie die dezelfde potentie heeft om je duizenden euro’s op te leveren op hele korte termijn zonder nauwelijks kosten?

  Laten we realistisch zijn. Het aanbieden van high-end programma’s is de ENIGE strategie die wij kennen die simpel, makkelijk en lucratief is om te implementeren. En onthoud: wij hebben praktisch al het werk voor jou gedaan door je alle materialen zo vanuit onze business aan te reiken. Je hoeft het alleen maar te kopiëren en op weg te gaan.

 • q-icon"Ik heb geen email lijst of website. Werkt het dan wel voor mij?"

  JA!

  In tegenstelling tot wat je gelooft of verteld is, is het aanbieden van high-end programma’s het EERSTE wat je moet doen voordat je tonnen tijd en geld in je website steekt en een email lijst opbouwt.

  Iedereen roemt maar over het opbouwen van je lijst – en ook wij zijn daar op het juiste moment erg scherp op – maar de waarheid is dat het je veel tijd kost om een goede lijst op te bouwen, tenzij je weet hoe je dit slim moet aanpakken. En zonder testimonials van cliënten die tevreden zijn over jou, blijft het lastig om je service om te zetten in high-end verdiensten.

  Wij zien zo vaak ondernemers grotendeels druk met allerlei zaken zoals website, maillijst, bloggen en social media zonder dat er voldoende inkomsten binnenkomt. Tijd die ze heel effectief hadden kunnen inzetten om hun eerste high-end cliënten binnen te halen. Het enige wat je daar namelijk voor nodig hebt, is de kennis hoe je een cliëntmagnetisch high-end programma ontwerpt en hoe jij je gesprekken voert met je potentiële cliënten om ze te bewegen van interesseren naar investeren. Zaken die wij je leren in dit programma.

 • q-icon"Ik ben geïnteresseerd maar ik heb niet zo heel veel tijd voor een training. Is dat een probleem?"

  Het programma is zo ontwikkeld dat de 80% van de professionals die naast hun praktijk nog een baan erbij hebben, dit toch kunnen volgen. Gemiddeld genomen ‘kost’ het je een dagdeel per week om de modules te doorlopen en de opdrachten uit te werken. De ene week kan het wat minder zijn en de andere week wat meer.

  Zoals je wellicht al leest zetten we ‘kost’ tussen aanhalingstekens, want veel belangrijker is het dat jij jezelf afvraagt wat dit programma je kan opleveren. Want wij leren je hoe je met MINDER cliënten en MINDER tijd MEER inkomsten kunt realiseren. Niet ergens op de lange termijn, maar onmiddellijk als jij je eerste high-end cliënten aantrekt.

  Iets dus om serieus over na te denken als jij graag wilt, maar denkt dat je te weinig tijd hebt. Wellicht is er iets waar jij mee kunt stoppen en wat je direct een paar uur extra oplevert, zodat je tijd vrij kunt maken voor dit programma. En nog belangrijk: in plaats op je te focussen op hoeveel tijd het je kost, kun jij jezelf ook de vraag stellen ‘Wat kost het mij als ik NIET aan dit programma deelneem?’

 • q-icon"Als ik het normale programma volg, is er dan extra ondersteuning?'

  Het normale programma is een online programma dat je zelf doorloopt. Je krijgt wekelijks een nieuwe module. Voor extra support kun je een beroep doen op de andere deelnemers in de besloten Facebook groep en wij stellen het op prijs als jij ook actief anderen support. Wij zijn echter zelf ook regelmatig aanwezig in deze Facebook groep en zullen waar nodig reageren.

  Extra intensieve persoonlijke begeleiding is wel aanwezig in het VIP-Knallers programma. Daar heeft men een live VIP-dag en 6 Q&A sessies met ons. Tevens is er ook nog individuele coaching beschikbaar met onze businesscoaches. Wil je dus exclusief toegang tot onze expertise en gecoacht worden bij vragen en uitdagingen, zodat je blijft doorpakken en sneller resultaat realiseert, overweeg dan serieus deelname aan het VIP-Knallers programma. De investering is iets meer, maar het kan je ongekend meer opleveren.

WIE ZIJN WIJ?

De auteurs van het Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk hebben hun kennis niet alleen gebundeld in een revolutionair boek, maar ook een krachtig trainingsprogramma samengesteld die jou helpt meer mensen te helpen, meer geld te verdienen en het leven te leiden waar je van houdt... NU!

Jeanet Bathoorn is social media best seller auteur, veelgevraagd spreker en business coach. Zij is regelmatig te gast bij bekende programma's op radio en TV om haar kennis over social media te delen. Jeanet heeft de expert norm van 10.000 uur ruim overschreden.

Zij heeft meer dan 25.000 exemplaren van de volgende boeken verkocht: Get Social+, Get Social in Business en Pinterest voor Zakelijk Gebruik.

Sandra Derksen is therapeut en heeft meer dan 15 jaar een praktijk. Zij is één van de voorlopers in Nederland om op een revolutionaire en slimme manier je praktijk te voeren. Zij begeleidt zowel nationaal als internationaal haar cliënten grotendeels online. Zij is ook Bloeiende Praktijk® Businesscoach voor collega professionals.

Zij is auteur van de boeken Afvallen als Spirituele Oefening, lessen voor een licht en vervullend leven en Food For Thought.

GELD-TERUG-GARANTIEWij bieden je de mogelijkheid dit programma veertien (14) dagen te testen. Bestudeer de materialen van de modules die je ontvangt en ga ermee aan de slag.

Kom je binnen veertien dagen na je aankoop echter tot de conclusie dat om wat voor reden dan ook je niet langer wenst deel te nemen aan het programma, stuur ons dan een mail om op te zeggen.  Wij betalen je dan het volledige geïnvesteerde bedrag terug.

Meld je dus aan voor dit programma en VERKEN HET ZONDER ENIG RISICO voor veertien dagen.

BETALING IN 1xBeste Prijs!
START voor € 397Betaalplan met 3 termijnen