Ontvang verspreid over circa één week drie videotutorials met waardevolle informatie hoe jij niet langer betaald wordt naar tijd (uurtje-factuurtje) maar naar waarde!

JA, IK WIL GRAAG TOEGANG TOT DE EERSTE VIDEO MET DE 5 GEHEIMEN DIE JE MÓET WETEN ALS JE MET HIGH-END CLIËNTEN WILT WERKEN!
(P.S. Deze informatie staat NIET in ons Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk!)

WIE ZIJN WIJ?

Jeanet & Sandra zijn de auteurs van het baanbrekende Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk. Zij hebben hun krachten gebundeld om therapeuten, coaches en counselors te leren hoe je meer mensen helpt, meer geld verdient en het leven leid waar je van houdt... NU!

Jeanet Bathoorn is social media best seller auteur, veelgevraagd spreker en business coach. Zij is regelmatig te gast bij bekende programma's op radio en TV om haar kennis over social media te delen. Jeanet heeft de expert norm van 10.000 uur ruim overschreden.

Zij heeft meer dan 25.000 exemplaren van de volgende boeken verkocht: Get Social+, Get Social in Business en Pinterest voor Zakelijk Gebruik.

Sandra Derksen is therapeut en heeft meer dan 15 jaar een praktijk. Zij is één van de voorlopers in Nederland om op een revolutionaire en slimme manier je praktijk te voeren. Zij begeleidt zowel nationaal als internationaal haar cliënten grotendeels online. Zij is ook Bloeiende Praktijk Business Coach voor collega professionals.

Zij is auteur van de boeken Afvallen als Spirituele Oefening, lessen voor een licht en vervullend leven en Food For Thought .