Ben Jij Klaar Om Te Leren Hoe Jij Stapsgewijs En Gedetailleerd Meer Inkomsten Realiseert En Een Veel Diepgaandere Transformatie Biedt Aan Blije Cliënten? Word Jij Hier Enthousiast Van? 

 

Hierbij introduceren wij het:

High-End Succes Revolutie™ Programma

Een Stap-Voor-Stap Verdienmodel Systeem om € 2.000 tot € 10.000 zo niet Meer per Maand te Verdienen door High-End Programma's te Ontwerpen en er Enthousiaste Cliënten voor aan te Trekken

6 maanden opleiding, start 4 of 11 juni a.s.
met Jeanet Bathoorn & Sandra Derksen

 Doe mee aan de eerste les en ontvang het bedrag retour indien je besluit de opleiding te gaan volgen.

Het High-End Succes Revolutie™ Programma is een online trainingsprogramma en community. Je leert hoe jij je eigen high-end programma creëert en vult, zodat jij je inkomsten significant verhoogt terwijl jij een veel groter verschil maakt in het leven van jouw cliënt en diens omgeving.

Het is onze intentie dat als jij onze stap-voor-stap training volgt, jij niet alleen je investering met gemak terugverdient, laat staan wat je er op termijn - bijvoorbeeld binnen een half jaar of een jaar - mee kunt verdienen.

DIT WERKT OOK VOOR JOU

Dit programma is niet per se exclusief voor therapeuten, coaches en counselors. Het werkt voor elke business waarin men service, kennis en transformatie levert.

Business waarin jij je kennisexpertise traditioneel gezien aanbiedt volgens het 'geld voor tijd' principe (uurtje-factuurtje), of dat nu per uur, dagdeel, consult etc. is.

Het werkt voor jou of je nu startend bent of al jarenlange ervaring in je eigen onderneming. In welke fase je ook zit van je business, je kunt altijd overstappen naar het high-end verdienmodel en programmagericht werken.

Verpak je kennis, ervaring en talenten in high-end programma's waar jouw ideale cliënt jou duizenden euro's voor betaalt.

Je hoeft alleen maar ons modulair opgebouwde stap-voor-stap systeem te volgen om je eigen high-end programma's te creëren en er cliënten voor aan te trekken

Het High-End Succes Revolutie™ Programma biedt jou een simpel modulair opgebouwd systeem waarbij je via tweewekelijkse stappen jouw ervaring en expertise vertaalt in een aantrekkelijk en hoogwaardig high-end programma waarmee je duizenden euro's per cliënt verdient en diepgaande transformatie biedt.

Je hoeft alleen maar het systeem te volgen.

Wij hebben onze gezamenlijke expertise en het coachen van anderen omgezet in een systeem dat zeer succesvol is, zowel voor jou als voor jouw cliënten als voor de omgeving van jouw cliënten.

12 WAARDEVOLLE TRAININGSVIDEO'S

Module 1

Hoe je de benodigde high-end business mindset adopteert
.

Module 2

Hoe jij je ideale wie bepaalt en welk probleem je gaat oplossen

Module 3

Hoe jij jouw eigen diep transformerende high-end programma ontwerpt

Module 4

Hoe jij jouw uitnodigende high-end programma brief en/of webpagina creëert

Module 5

Hoe jij een aanmeldprocedure opzet waarbij enthousiaste cliënten zich inschrijven en betalen

Module 6

Hoe je cliëntmagnetische gesprekken voert die uitnodigen van interesseren naar investeren

Module 7

Hoe je omgaat met enkele meest voorkomende bezwaren zodat je potentiële cliënt alsnog 'Ja!' zegt

Module 8

Hoe je simpele wervingsstrategieën inzet om snel high-end cliënten aan te trekken (deel 1)

Module 9

Hoe je simpele wervingsstrategieën inzet om snel high-end cliënten aan te trekken (deel 2)

Module 10

Hoe je een prominente persoonlijkheid wordt waardoor cliënten naar jou toekomen (deel 1)

Module 11

Hoe je een prominente persoonlijkheid wordt waardoor cliënten naar jou toekomen (deel 2)

Module 12

Hoe je een prominente persoonlijkheid wordt waardoor cliënten naar jou toekomen (deel 3)

BONUSSEN

 • BONUS #1

   Transcripties & Werkboeken met Voor-Jou-Gedaan Materialen

  Van elke videomodule ontvang je een transcriptie en een werkboek. Dit werkboek is gevuld met zoals wij dat noemen ‘Voor-Jou-Gedaan materialen’: denk hierbij aan checklisten, tiplijsten, formulieren, woord-voor-woord scripts, voorbeeld mails, uitgewerkte campagnes enzovoort.

  Deze materialen zijn GOUD waard en nemen je veel denk- en uitzoekwerk uit handen! Bij elkaar zijn dit honderden pagina’s aan content waar je van gaat smullen.

  Waarde: € 497,00

 • BONUS #2

  Stap voor Stap Actieplan

  Terwijl jij het programma doorloopt, vertellen wij je precies wanneer je wat moet doen met behulp van een stap voor stap actieplan. We zien dat veel ondernemers hun prioriteiten verkeerd leggen en vaak uit onwetendheid in de verkeerde volgorde acties uitvoeren. Als je echter ons actieplan volgt, heb je geruststelling dat jij de zaken in de juiste volgorde aanpakt. Dit minimaliseert tijdsverlies en mentale ruis en versterkt je focus en productiviteit waardoor je sneller resultaten kunt boeken.

  Waarde: € 197

 • BONUS #3

  Besloten Facebook Community

  Duur: 6 maanden

  Ontmoet gelijkgestemde deelnemers aan het programma in een veilige omgeving om waardevolle input te krijgen voor jouw programma. De waarde van deze groep moet niet worden onderschat: je werkt met gelijkgestemde mensen die in staat zijn jou waardevolle feedback en inzichten te geven en omdat hetzelfde systeem leren als jij. Wij zullen zelf ook af en toe deelnemen aan deze groep.

  Waarde: onbetaalbaar!

 Doe mee aan de eerste les en ontvang het bedrag retour indien je besluit de opleiding te gaan volgen.

EXTRA SUPPORT

Bij elk pakket ontvang je de 12 trainingvideo's en alle hiervoor genoemde extra's (mp3, transcriptie, werkboek). Daarnaast is er de volgende EXTRA support mogelijk:

help-support-advice-guidance-630x419BASIS pakket:

 • 6 maanden Facebook community

.TOP pakket:

 • 6 maanden Facebook community
 • 6 maandelijkse online Q&A en Implementatie Sessies met businesscoach team
 • 6 maandelijkse online mastermind bijeenkomsten

.VIP pakket:

 • 6 maanden Facebook community
 • 6 maandelijkse online Q&A en Implementatie Sessies met Jeanet en Sandra
 • 6 maandelijkse online mastermind bijeenkomsten
 • 6 individuele online coachsessies met businesscoach team á 30 minuten

 

SPECIALE INVESTERINGSAKTIE

Alle hieronder genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

'JOUW TEVREDENHEID IS BELANGRIJK VOOR ONS' GARANTIE

 

Mannatech-tevredenheidsgarantieWij bieden je de mogelijkheid dit programma dertig (30) dagen te testen. Bestudeer de materialen van de modules die je ontvangt en ga ermee aan de slag.

Kom je binnen dertig dagen na je aankoop tot de conclusie dat om wat voor reden dan ook je niet langer wenst deel te nemen aan het programma.  Wij betalen je dan het volledige geïnvesteerde bedrag terug (bij een betaling in 1x) minus de investering van de eerste termijn van het pakket waar je aan deelneemt. 

BLIJE KLANTEN

Loyd Robinson, holistic body & mind coach,www.lloydrobinson.nl
 

"Ik heb een enorme omslag gemaakt. Ik ben verbaasd over hoeveelik voor mensen kan doen. De inzichten die ik heb gekregen zijn enorm. Qua gevoel van mijn eigen waarde is dat enorm veranderd in positieve zin."

Saskia Frankena
 

"Ik heb in de eerste weken onverwachte resultaten geboekt. Ik heb mijn high-end programma wat nog niets eens af is al verkocht. Mijn hele staan voor wat en wie ik ben voelt zoveel steviger. Ik had niet gedacht dat het zo snel zou gaan!"

Loes van Beest, life en yoga coach, yogaencoach.nl
 

"Voordat ik bij Sandra was, was ik niet succesvol. Totdat ik uiteindelijk bedacht dat het aan mijn marketing lag. Sandra heeft mij geleerd hoe ik mijn business om kon bouwen naar een stappenprogramma, waardoor ik in drie maanden bijna het jaarsalaris dat ik bij mijn baan verdiende, had verdiend." (programma bij Sandra)

Wilma Alleman
 

"Ik heb geleerd dat wat ik te bieden heb heel waardevol is en dat ik dat echt in de wereld te zetten heb om mijn bijdrage te leveren en hoe ik dat doe. Dat vind ik heel fijn. Mijn programma staat als een huis! 

Bethany Webster, life coach, womboflight.com
 

"When I first met Sandra, I was first working full time in the university and wanted to make a transition into self employment. In the first nine months of working with her and the first nine months of my business, I was able to hit the six figure mark." (programma bij Sandra)

Camiel van Hoegee, www.training-driftkikker.nl
 

"Ik vond social media heel erg lastig. Het is rot, maar het mot, dat gevoel had ik erbij. Jeanet heeft me daar heel erg bij geholpen. Ze is ontzettend professioneel, nuchter en enorm betrokken. Sociale media is echt een life style wat niet alleen jezelf maar ook je klanten kan helpen."  (programma bij Jeanet)

Ilse Weijland, loopbaancoach
 

"Wat het mij heeft opgeleverd is vooral meer structuur in hoe ik social media inzet voor mijn eigen bedrijf. Daarnaast heeft het heel erg bijgedragen aan mijn zichtbaarheid. Zo ben ik benaderd door Noloc, dé branchevereniging voor loopbaanprofessionals in Nederland." (programma bij Jeanet)

 Doe mee aan de eerste les en ontvang het bedrag retour indien je besluit de opleiding te gaan volgen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • q-icon"Wat als ik startend ben?"

  Dat betekent dat je meteen de oude manier van werken, vanuit betaald worden naar tijd, kunt overslaan en je niet gehinderd wordt door en zekere mindset vanuit een kortere of langere tijd uurtje-factuurtje gericht werken. Je kunt direct je service kunt verpakken in waardevolle high-end programma’s, zodat je meteen goed geld kunt verdienen!

  Het mooie van high-end programma’s is dat deze met jou meegroeien. Als je nieuw bent, begin je misschien met een programma van € 997,00, wat absoluut te doen is. Dat is altijd beter dan cliënten ontvangen die je een uurtarief betalen en je nooit zeker weet hoeveel sessies je met ze hebt. En als je dan een paar programma’s hebt verkocht, groeit je zelfvertrouwen en groeit je tarief met je mee.

 • q-icon"Mijn cliënten hebben geen geld voor high-end programma's!"

  Wist je dat statistisch gezien ca. 20% van jouw ideale doelgroep HET LIEFST betaalt voor een high-end service? Dus als je geen high-end programma’s aanbiedt, dan mis je niet alleen de mogelijkheid goed geld te verdienen, je mist ook de kans om een groot verschil te maken in het leven van iemand die anders zeer waarschijnlijk nooit met jou zou werken.

 • q-icon"Ik zit momenteel krap bij kas en weet niet of ik deze investering wel kan missen."

  Wij begrijpen het, maar laten we jou deze vraag stellen: ken jij een andere strategie die dezelfde potentie heeft om je duizenden euro’s op te leveren op  korte termijn zonder nauwelijks kosten?

  Laten we realistisch zijn. Het aanbieden van high-end programma’s is de ENIGE strategie die wij kennen die simpel, makkelijk en lucratief is om te implementeren. En onthoud: wij hebben praktisch al het werk voor jou gedaan door je alle materialen zo vanuit onze business aan te reiken. Je hoeft het alleen maar te kopiëren en op weg te gaan.

  Daarnaast hebben we in ons aanbod voor elk pakket een zeer aantrekkelijk betaalplan beschikbaar, om de investering super prijsvriendelijk voor je te houden.

 • q-icon"Ik heb geen email lijst of website. Werkt het dan wel voor mij?"

  JA!

  In tegenstelling tot wat je gelooft of verteld is, is het aanbieden van high-end programma’s het EERSTE wat je moet doen voordat je tonnen tijd en geld in je website steekt en een email lijst opbouwt.

  Iedereen roemt maar over het opbouwen van je lijst – en ook wij zijn daar op het juiste moment erg scherp op – maar de waarheid is dat het je veel tijd kost om een goede lijst op te bouwen, tenzij je weet hoe je dit slim moet aanpakken. En zonder testimonials van cliënten die tevreden zijn over jou, blijft het lastig om je service om te zetten in high-end verdiensten.

  Wij zien zo vaak ondernemers grotendeels druk met allerlei zaken zoals website, maillijst, bloggen en social media zonder dat er voldoende inkomsten binnenkomt. Tijd die ze heel effectief hadden kunnen inzetten om hun eerste high-end cliënten binnen te halen. Het enige wat je daar namelijk voor nodig hebt, is de kennis hoe je een cliëntmagnetisch high-end programma ontwerpt en hoe jij je gesprekken voert met je potentiële cliënten om ze te bewegen van interesseren naar investeren. Zaken die wij je leren in dit programma.

 • q-icon"Ik ben geïnteresseerd maar ik heb niet zo heel veel tijd voor een training. Is dat een probleem?"

  Het programma is zo ontwikkeld dat de 80% van de professionals die naast hun praktijk nog een baan erbij hebben, dit toch kunnen volgen. Gemiddeld genomen ‘kost’ het je een of twee dagdelen per week om de modules te doorlopen en de opdrachten uit te werken. De ene week kan het wat minder zijn en de andere week wat meer.

  Zoals je wellicht al leest zetten we ‘kost’ tussen aanhalingstekens, want veel belangrijker is het dat jij jezelf afvraagt wat dit programma je kan opleveren. Want wij leren je hoe je met MINDER cliënten en MINDER tijd MEER inkomsten kunt realiseren. Niet ergens op de lange termijn, maar onmiddellijk als jij je eerste high-end cliënten aantrekt.

  Iets dus om serieus over na te denken als jij graag wilt, maar denkt dat je te weinig tijd hebt. Wellicht is er iets waar jij mee kunt stoppen en wat je direct een paar uur extra oplevert, zodat je tijd vrij kunt maken voor dit programma. En nog belangrijk: in plaats op je te focussen op hoeveel tijd het je kost, kun jij jezelf ook de vraag stellen ‘Wat kost het mij als ik NIET aan dit programma deelneem?’

 • q-icon"Kan ik extra ondersteuning krijgen?"

  JA! En de mate van ondersteuning die je wenst, kun je zelf bepalen door de keuze voor het BASIS, TOP of VIP pakket.

  Zelfs al ben je autodidactisch aangelegd (zoals wij ook zijn), het werken met high-end programma’s is voor de meesten zo’n nieuwe vorm van werken en mindset dat we extra support heel belangrijk vinden. Dus welk pakket je ook kiest, er is altijd support aanwezig. Minimaal 6 maanden lang via de besloten Facebook Community waarin je alle vragen kunt stellen die je hebt en antwoord krijgt over high-end gericht werken

  We bieden zelfs 1 op 1 coaching aan, Q&A en implementatiesessies en mastermind bijeenkomsten. Kijk even goed bij de pakketten welke mate van support je het meeste aanspreekt en je denkt dat jou het beste gaat helpen te realiseren wat jij voor je business voor ogen hebt.

  We investeren zelf ook nog steeds fors in coachings- en trainingsprogramma’s en vooral in die programma’s waarin we véél verschillende vormen van support krijgen. Onze ‘best experiences’ hebben we vertaald naar dit trainingsprogramma met als neusje van de zalm het VIP pakket.

WIE ZIJN WIJ?

De auteurs van het Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk hebben hun kennis niet alleen gebundeld in een revolutionair boek, maar ook een krachtig trainingsprogramma samengesteld die jou helpt meer mensen te helpen, meer geld te verdienen en het leven te leiden waar je van houdt... NU!

Jeanet Bathoorn is social media best seller auteur, veelgevraagd spreker en business coach. Zij is regelmatig te gast bij bekende programma's op radio en TV om haar kennis over social media te delen. Jeanet heeft de expert norm van 10.000 uur ruim overschreden.

Zij heeft meer dan 25.000 exemplaren van de volgende boeken verkocht: Get Social+, Get Social in Business en Pinterest voor Zakelijk Gebruik.

Sandra Derksen is therapeut en heeft meer dan 15 jaar een praktijk. Zij is één van de voorlopers in Nederland om op een revolutionaire en slimme manier je praktijk te voeren. Zij begeleidt zowel nationaal als internationaal haar cliënten grotendeels online. Zij is ook Bloeiende Praktijk® Businesscoach voor collega professionals.

Zij is auteur van de boeken Afvallen als Spirituele Oefening, lessen voor een licht en vervullend leven en Food For Thought.

 Doe mee aan de eerste les en ontvang het bedrag retour indien je besluit de opleiding te gaan volgen.