Bedankt voor je aankoop van ons boek! Als je het eboek hebt gekocht, dan krijg je zo een mail met daarin het eboek.

Dan hebben we nog twee extra bonussen voor je:

  1. Gratis kick-start videotraining met extra info wat NIET in het boek staat!
    Klik op bovenstaande link om deze meteen te activeren
  2. Digitale goodiebag (op deze pagina) met duizenden euro's kado's en bonussen
    Kijk er rustig doorheen en onthoud de naam van deze pagina - domeinnaam/goodiebag - als je hiernaar toe terug wilt keren.

DE AUTEURS

Sandra Derksen

Sandra is de oprichtster van de Licht Op Je Zelf Academy® en is daarin actief als (hypno)therapeut en coach. Als Bloeiende Praktijk® business coach helpt zij collega's een bloeiende praktijk te creëren met je passie, vaardigheden en talenten. Inmiddels heeft ze speciaal voor therapeuten, coaches, counselors en healers haar volgende boek Claim Je Waarde geschreven. Vraagt hier een gratis deel uit Claim Je Waarde aan. 

Jeanet Bathoorn

Jeanet is Social Media en Business Coach. Zij helpt vrouwelijke ondernemers zichtbaar te worden op het internet zodat hun bedrijf floreert en dat de omzet groeit. Het is haar missie de 35+ generatie ook online vaardig te krijgen zodat zij niet de boot missen en volwaardig meedoen met hun bedrijf. Zij heeft een gratis LinkedIn videotraining voor je 'Word LinkedIn de Baas'. Ontvang hier je cadeau.

JOINT VENTURE PARTNERS

Dr. Ir. Ellen de Lange-Ros

Ellen is Business Coach en blogt als De Glazenwasser over helder zicht op je klanten en je groei. Ze helpt zelfstandige ondernemers om harder te groeien door zachter te werken. Je krijgt het eerste hoofdstuk van haar graag gelezen businessroman Een zaak van fans. Ontvang hier jouw kado. 

Ria Kaashoek

Ria is Social Media Consultant: "Zeg eens eerlijk… Profileer jij je al als dé vakexpert online en genereer je op regelmatige basis nieuwe klanten, leads en omzet door gebruik te maken van de kracht van het internet?" Zo niet, niet getreurd. Veel ondernemers hebben hier last van. Je krijgt haar gratis training In 7 stappen naar online marketing succes. Ontvang hier jouw kado. 

Erno Hannink

Het is Erno's missie jouw coachingsbedrijf No.1 in je niche te maken. Met 12.000 Twitter volgers, 2.200 likes, 4.000 LinkedIn connecties, 13.000 e-mail abonnees en 35.000 bezoekers per maand deelt Erno hoe jij zichtbaar wordt. Jij bent niet zichtbaar voor je doelklant krijg je gratis kado. Zet de 3 stappen om in beeld te komen bij jouw doelklant. Ontvang hier jouw kado!

Simone Levie

Simone is Online Business Coach en heeft in 2014 meer dan 175 mensen geholpen met het maken van een prachtige online programma. Met een online programma kan je jouw passie, kennis en ervaring online verkopen. Starten met online ondernemen betekent starten met het schrijven van een nieuwsbrief. Je krijgt toegang tot haar gratis Mailchimp training. Ontvang hier je kado.

Veronique Prins

Veronique is Ondernemercoach: "Een kei in je vak zijn maakt je nog geen steengoede ondernemer." Je ondernemerscapaciteiten zijn net zo belangrijk als je vakkennis als je een succesvolle praktijk wilt opbouwen. Veronique kan jou die als geen ander leren! Ben jij er klaar voor om van je hobby een bedrijf te maken? Ontvang een 20 minuten durende skypesessie met minstens twee gouden tips voor resultaat in jouw praktijk. Ontvang hier je kado.

Nienke Lokhorst

Nienke laat de IMPACT van COACHING aan Nederland zien. Met haar initiatief Coachloper kunnen coaches hun expertise en dienstverlening onder de aandacht brengen. Afgelopen jaar waren er 147.699 unieke pageviews op de site van coachloper. Met de Professionaliseringsdag voor de Ondernemercoach creëert zij ruimte voor coaches om succesvol te leren ondernemen. Zij verdiepte zich in de factoren van een succesvol coachbedrijf en deelt dat graag met jou via de 10 factoren die succesvolle coaches met elkaar gemeen hebben. Ontvang hier je kado.

Leonie Bruning

Leonie is Business Acceleration Mentor: 'Wil je niet meer IN je bedrijf werken, maar de CEO van je eigen high-end business worden? De door BGE Business Training ontwikkelde methode iNCREASE™ is hèt praktische stappenplan voor groei naar succesvol ondernemen.' Je krijgt Leonie's Masterclass Digitaal Ondernemen, een training waar je direct profijt van hebt (waarde € 75). Ontvang hier je kado.

Marijke Eggink

Marijke is Business Coach en Mindsetexpert en combineert dit met aurareading en -healing. Zij helpt zelfstandig ondernemers die tot nu toe te klein blijven hun missie te vinden, ervoor te gaan staan en die missie zo naar buiten te brengen dat ze heel veel mensen helpen en een blakend bedrijf creëren. Je krijgt haar 3-delige videoserie Krijg je workshop helemaal vol (waarde € 197). Ontvang hier je kado. 

Vriendelijke herinnering 🙂

Heb je de gratis kick-start videotraining al geactiveerd? Wij delen hierin waardevolle informatie met je waarvan ook een paar zaken die NIET in ons Marketing Handboek staan. Kijken dus!

Ilse Van Eetvelde

Ilse is oprichtster van Online Werken Meer Verdienen. Zij helpt jou om voor meer klanten en meer omzet te kiezen zonder jezelf te verliezen. Voor Ilse staat daarbij de kracht van het internet slim en succesvol inzetten centraal. Je krijgt haar eboek Zit Nooit Meer Zonder Werk! waarin je in 7 stappen en 2 avonden per maand je bedrijf naar een hoger niveau brengen. Ontvang hier je kado.

Caroline van der Veeken

Caroline is al jaren gefascineerd door media, PR en woordvoering. Zij weet als oud-journalist feilloos wat journalisten als nieuws zien en hoe ze dat gepresenteerd willen krijgen. Zij heeft zo vele opdrachtgevers in het nieuws gebracht – of getracht hen eruit te houden. Caroline leert haar klanten nu zélf op journalisten af te stappen tijdens haar succesvolle trainingen. Resultaat voor haar klant: meer bekendheid en meer omzet. Je krijgt haar 7 Meest Gestelde Vragen Over Media. Ontvang hier je kado. 

Robert Mares

Robert helpt ondernemers in 5 stappen met succesvolle webinars explosief te groeien en grenzeloos slimmer te ondernemen! Webinars geeft potentiële klanten de kans je te leren kennen om daarna echt klant van je te worden. Ook kun je webinars gebruiken voor trainingen. Een webinar kun je geven vanaf iedere locatie. Wereldwijd. Dat geeft jou en je klanten echte vrijheid. Je krijgt zijn 60 Dagen Webinar. Ontvang hier je kado. 

Elisabeth Griffioen

Elisabeth weet als dé Videovakvrouw alles van video en wat dat doet met de bezoeker van je site. Ze is betrokken geweest bij bekende tv-programma's en en zet die ervaring nu in voor coaches die willen laten zien wie ze zijn en waar ze voor staan… op een creatieve manier. Haar doel: zoveel mogelijk ondernemers leren hoe ze zélf een goede video maken. Je krijgt haar 15 ijzersterke tips om mooi in beeld te komen in je video (waarde € 29). Ontvang hier je kado.

Saskia Frankena

Bij Biz2Web geloven wij dat techniek nóóit de belemmering mag zijn om jouw Inspirerende Idee tot een Bloeiend Bedrijf te maken. Ons doel: jou Zorgeloos Online Zichtbaar te laten zijn. Met raad én daad. Speciaal voor de lezers van het Marketing Handboek krijg je Zorgeloze Hosting of Web Development met bonussen oplopend tot wel € 749. Ontvang hier je kado.

Daisy Goddijn

Wil jij, net als Sandra en Jeanet, een eigen boek waarmee je jezelf als expert kunt profileren? Dan moet je bij Daisy zijn! Met eBookPoint helpt ze ondernemers zoals jij met het maken en uitgeven van je eigen boek en eBook in eigen beheer. Het is haar missie dat ondernemers hun kennis kunnen delen om anderen hiermee te inspireren en hierdoor meer cliënten krijgen. Je krijgt van haar de online training Jouw boek als Klantmagneet; je krijgt gratis het eboek erbij (waarde € 59). Ontvang hier je kado.

Josja Zwaan

Josja heeft het voorwoord geschreven in het Marketing Handboek. De nieuwe roman van bestsellerauteur Josha Zwaan Dwaallicht is 19 februari uitgekomen. Josha Zwaan is de schrijfster van Parnassia en ze heeft nu weer een prachtig boek geschreven. Dwaallicht is een hoopgevende roman over leven met een psychische stoornis. Ben je al nieuwsgierig? Je kunt hier een voorproefje lezen.


SUCCES IN ACTIE - INSPIRERENDE COLLEGA'S IN ONS BOEK

Marleen Janssen

Marleen is journaliste en ervaringsdeskundige en schrijft al 25 jaar over seksualiteit en relaties. Zij is bekend van het vallei-orgasme, de Rolls Royce onder de orgasmes. Het golft door je lichaam en kan lang duren. Je krijgt meer zin, veel meer seksueel genot en meer energie. Je krijgt gratis het eerste hoofdstuk Alleen voor vrouwen, het geheim van het vallei-orgasme. Het eerste tipje van de sluier. Ontvang hier je kado.

Bethany Webster

Bethany is een internationale spreekster, schrijfster en coach. Het helen van de 'Moederwond' is essentieel voor vrouwen om in hun kracht te gaan staan, hun briljantheid te claimen en zo de vrouw te worden die je bedoeld bent te zijn.In april 2014 startte zij haar online praktijk en binnen 10 maanden ging zij van 0 tot 100.000 dollar omzet. Bethany is een coach klant van Sandra Derksen.  Je krijgt gratis haar eboek waarin je de 7 stappen leert hoe jij de 'moederwond' heelt en een 30 minuten Heel de Moederwond Coachingsgesprek met haar (waarde € 147). Ontvang hier je kado. 

Jordis Jakubczick

Jordis is internationaal trainer, lichaamsgericht therapeut en expert in lichaamsintelligentie. In de afgelopen 25 jaar heeft zij duizenden cliënten geholpen in hun kracht te komen staan door naar hun lichaam te leren luisteren. Jordis heeft in 2014 in een half jaar tijd haar jaaromzet van 2013 gerealiseerd; zij is hierbij gecoacht door Sandra. In haar programma BLOSSOM - In 7 stappen je potentieel tot bloei brengen heeft zij de diamanten van haar jarenlange ervaring gebundeld tot een efficiënt transformerend traject. Je krijgt een BLOSSOM transformatiesessie (waarde € 147) inclusief een Somatic Healing behandeling. Ontvang hier je kado. (onder op de pagina)

Camiel van Hoegee

Camiel leert kinderen en tieners lifeskills door middel van karate en coach ouders en professionals hoe ze hierbij hun kinderen kunnen begeleiden. Camiel is een coach klant van Jeanet Bathoorn. Je krijgt een proefles of een telefonische kennismaking van hem kado. Ontvang hier je kado.

Vriendelijke herinnering 🙂

Heb je de gratis kick-start videotraining al geactiveerd? Wij delen hierin waardevolle informatie met je waarvan ook een paar zaken die NIET in ons Marketing Handboek staan. Kijken dus!