Ohw... wat jammer!

 

Helaas ben je net te laat :( Op dit moment is het niet mogelijk je aan te melden voor ons High-End Succes Revolutie™ trainingsprogramma met de speciale acties en bonussen.

Houd je mail in de gaten want je krijgt binnenkort nog een kans als wij de deuren opnieuw tijdelijk openen! :)

"Ontdek Hoe Je Duizenden Euro's Per Cliënt Verdient Door High-End Programma's Aan Te Bieden Die Diepgaande Transformatie Bieden En Jou Een Super Business En Financieel Stressvrije Levensstijl Geven!"

Als jij wilt leren hoe jij je huidige tarief revolutionair kunt vermenigvuldigen - terwijl jij je cliënten de diepst mogelijke transformatie biedt - lees dan zeker even verder over dit krachtige trainingsprogramma.

Van: Jeanet Bathoorn en Sandra Derksen
Nederland, maart 2015

Transformatiebiedende therapeut, coach, counselor en kennisprofessional,

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn als je niet voor je tijd betaald werd maar, door het creëren van je eigen high-end programma, voor de waardevolle transformatie die je hebt te bieden?

 

Hoe super zou het voor je leven en je business zijn als jij:

 • Werkt met gecommitteerde en enthousiaste cliënten die je service waarderen (deze cliënten zijn gemotiveerd bereid te doen wat ervoor nodig is);
 • Verdient wat je écht waard bent zonder je schuldig te voelen of te aarzelen over je tarief, en te werken met ideale cliënten die jóu opzoeken en graag jouw tarieven betalen;
 • De luxe, tijd en ruimte hebt van waaruit jij je unieke service biedt om zo een echte, verschilmakende transformatie te realiseren in het persoonlijke en professionele leven van je cliënten;
 • Je hele praktijk en levensstijl kunt opschalen door high-end programma's toe te voegen aan je diensten.

Weet je dat het echt heel fijn is dat je maar met een klein aantal cliënten kunt en hoeft te werken, die bereid zijn jou financieel royaal te compenseren voor je service! Je kunt je praktijkaanbod versimpelen terwijl jij doet wat je echt het allerleukste vindt, hiermee een revolutionaire verbetering in je inkomsten creëert en ook nog eens meer financieel zorgenloze tijd over houdt om die dingen te doen die je echt graag wilt doen.

Verpak je kennis, ervaring en talenten in high-end programma's waar jouw ideale cliënt jou duizenden euro's voor betaalt.

Wij bevelen een revolutionair andere wijze aan waarop jij je praktijk en onderneming kunt runnen.

En wel door high-end programma's te creëren die zo ontworpen zijn om jouw cliënten een diepgaande transformatie te bieden.

Een high-end programma is een hoogwaardig pakket van jouw service en expertise, dat gecommitteerde cliënten grootse resultaten en een diepgaande transformatie biedt en waarvoor jij zeer royaal wordt betaald.

Het is ons doel om jou te helpen een high-end programma te ontwerpen dat jouw cliënten een complete oplossing biedt en ze aan de hand meeneemt naar dat wat ze echt graag willen.

Als jij bijvoorbeeld een relatiecoach bent en je werkt met je cliënt aan het vinden van diens levenspartner, dan help je ze niet alleen met een snelle oplossing door ze te coachen veel uit te gaan en online via datingsites op zoek te gaan naar hun partner. Je werkt in jouw high-end programma met elk belangrijk aspect binnen jouw expertise van wat jouw cliënt nodig heeft om het door hun gewenste resultaat te realiseren.

HIGH-END PROGRAMMA'S CREËREN EEN REVOLUTIE

Als je ons systeem leert om high-end programma's te ontwerpen en er cliënten voor aan te trekken, dan ben je in staat om:

 • Enthousiasme te creëren voor wat je doet zodat je veel makkelijker mensen aantrekt voor wat jij te bieden hebt
 • Duizenden euro's te verdienen op elk moment dat jij een nieuwe high-end cliënt aantrekt
 • Jezelf super te voelen over de echt betekenisvolle service die jij je cliënten biedt
 • Jezelf als expert te positioneren binnen jouw vakgebied omdat jij de beste resultaten biedt
 • Direct twee tot vijf keer en zelfs veel meer te verdienen ten opzichte van wat je nu betaald krijgt
 • Langere en meer resultaatgerichte cliëntbetrokkenheid te hebben
 • Met minder cliënten te werken en zelfs een aanmerkelijk beter inkomen te realiseren
 • Je inkomsten veel sneller te laten groeien dan dat je met laag geprijsde diensten werkt
 • Serieuze cliënten aan te trekken die gemotiveerd en enthousiast zijn en doen wat ervoor nodig is om resultaten te behalen
 • In de meeste trajecten al voordat je service start, betaald te krijgen voor het hele programma
 • Een stabiele stroom van inkomsten te realiseren met een voorspelbaar maandelijks inkomen

Dit is jouw kans om een business te creëren die floreert en succesvol is, zowel in de waarde die je biedt en resultaten die worden bereikt, als het inkomen dat je dit geeft. En dat door te doen waar jij van houdt! Als je eenmaal weet hoe jij high-end programma's ontwerpt en cliënten hiervoor aantrekt en ervaart hoe simpel dit is, dan sla jij jezelf voor het hoofd dat je dit niet eerder hebt geleerd.

WAAROM BIEDT DAN NIET IEDEREEN DIT AAN?

Veel therapeuten, coaches, counselors en overige transformatie- en kennisprofessionals hebben nog niet gehoord van het high-end programmamodel. Daarbij stemmen zij hun waarde- en geldbewustzijn af op wat het gros van de collega's doet. Als ze er echter eenmaal over horen, spreekt het model van een high-end programma ze erg aan. Ze weten alleen niet wat en hoe ze op de juiste manier high-end programma's of VIP-dagen of high-end groepsprogramma's moeten creëren.

Er is namelijk een vaste volgorde van dingen die je moet doen om de waarde die jij hebt te bieden aan je cliënten te verhogen, om de juiste elementen aan je high-end programma toe te voegen, de juiste prijsstrategieën te volgen, hoe je het gesprek voert met je potentiële cliënt zodat deze ja zegt, welke veelgemaakte fouten jij niet moet maken, enzovoort, enzovoort.

In de praktijk blijkt het vaak lastig om in je eentje je kennis, ervaring en vaardigheden te vertalen naar een high-end programma dat zeer aantrekkelijk is voor jouw cliënten.

En dan hebben we het nog niet over de mindset die naast de kennis en vaardigheden om met high-end programma's te werken allesbepalend is om een succesvolle high-end business te creëren.  Er wordt nog te vaak niet geloofd of geweten dat maar liefst 20% van de markt bereid is om voor high-end programma's en services te betalen. Terwijl er al zoveel inspirerende succesvoorbeelden zijn van collega's die echt duizenden euro's per cliënt verdienen met hun high-end aanbod; zoals wij bijvoorbeeld en ook coachklanten van ons.

Simpel gezegd, de meerderheid van de ondernemers heeft gewoonweg nog niet geleerd en de ervaring gecreëerd hoe ze hun services moeten verpakken in programma's en hoe ze deze vervolgens op zo'n manier in de markt kunnen zetten dat de waarde die je biedt en je inkomen hierdoor revolutionair zullen toenemen.

Als dit ook voor jou geldt en je leest dit nu, dan hoeft dat niet langer voor jou op te gaan...

Ben Jij Klaar Om Te Leren Hoe Jij Stapsgewijs En Gedetailleerd Meer Inkomsten Realiseert En Een Veel Diepgaandere Transformatie Biedt Aan Blije Cliënten? Word Jij Hier Enthousiast Van? 

 

Hierbij introduceren wij het:

High-End Succes Revolutie™ Programma

Een Stap-Voor-Stap Systeem om € 2.000 tot € 10.000 zo niet Meer per Maand te Verdienen door High-End Programma's te Ontwerpen en er Enthousiaste Cliënten voor aan te Trekken

met Jeanet Bathoorn en Sandra Derksen

 

Het High-End Succes Revolutie™ Programma is een (grotendeels) online trainingsprogramma en community. Je leert hoe jij je eigen high-end programma creëert en vult, zodat jij je inkomsten significant verhoogt terwijl jij een veel groter verschil maakt in het leven van jouw cliënt en diens omgeving.

Het is onze intentie dat als jij onze stap-voor-stap training volgt, jij niet alleen je investering met gemak terugverdient, maar zelfs 5 keer of meer verdient (het enige wat daarvoor nodig is, is dat jij 1 á 5 nieuwe cliënten aantrekt). Laat staan wat je er op termijn - bijvoorbeeld binnen 1 jaar - mee kunt verdienen.

DIT WERKT OOK VOOR JOU

Dit programma is niet per se exclusief voor therapeuten, coaches en counselors. Het werkt voor elke business waarin men service, kennis en transformatie levert.

Business waarin jij je kennisexpertise traditioneel gezien aanbiedt volgens het 'geld voor tijd' principe (uurtje-factuurtje), of dat nu per uur, dagdeel, consult etc. is.

Je hoeft alleen maar ons modulair opgebouwde stap-voor-stap systeem te volgen om je eigen high-end programma's te creëren en er cliënten voor aan te trekken

Het High-End Succes Revolutie™ Programma biedt jou een simpel modulair opgebouwd systeem waarbij je via wekelijkse stappen jouw ervaring en expertise vertaalt in een aantrekkelijk en hoogwaardig high-end programma waarmee je duizenden euro's per cliënt verdient en diepgaande transformatie biedt.

Je hoeft alleen maar het systeem te volgen.

Wij hebben onze gezamenlijke expertise en het coachen van anderen omgezet in een systeem dat zeer succesvol is, zowel voor jou als voor jouw cliënten als voor de omgeving van jouw cliënten.

Wij vertellen je graag wat je nodig hebt om winstgevende en waardevolle high-end programma's te creëren. Informatie die je over het algemeen niet zomaar op eigen houtje eigen kunt maken.

Eerlijk gezegd hadden we zelf niet in onze eigen business zulke forse en snelle stappen kunnen maken, als we het zelf hadden willen blijven uitzoeken en proberen. In de praktijk zien we meer van zulke voorbeelden, waarbij de meesten helaas niet het resultaat creëren dat ze zo graag willen.

En ondanks dat we in ons boek 'Marketing Handboek voor een Succesvolle Praktijk - help meer mensen, verdien meer geld en leid het leven waar je van houdt... NU!' veel over high-end programma's prijsgeven, bevat ons programma extra belangrijke informatie die niet in ons boek vermeld staat.

Als je eenmaal de geheimen weet hoe jij een high-end programma creëert en in de markt zet, ontdek je dat dit de makkelijkste manier is om je business naar het volgende niveau te tillen.

“DE 12 MODULES”

Module 1

Hoe je de benodigde high-end business mindset adopteert
.

Module 2

Hoe jij je ideale wie bepaalt en welk probleem je gaat oplossen

Module 3

Hoe jij jouw eigen diep transformerende high-end programma ontwerpt

Module 4

Hoe jij jouw uitnodigende high-end programma brief en/of webpagina creëert

Module 5

Hoe jij een aanmeldprocedure opzet waarbij enthousiaste cliënten zich inschrijven en betalen

Module 6

Hoe je cliëntmagnetische gesprekken voert die uitnodigen van interesseren naar investeren

Module 7

Hoe je omgaat met enkele meest voorkomende bezwaren zodat je potentiële cliënt alsnog 'Ja!' zegt

Module 8

Hoe je simpele wervingsstrategieën inzet om snel high-end cliënten aan te trekken (deel 1)

Module 9

Hoe je simpele wervingsstrategieën inzet om snel high-end cliënten aan te trekken (deel 2)

Module 10

Hoe je een prominente persoonlijkheid wordt waardoor cliënten naar jou toekomen (deel 1)

Module 11

Hoe je een prominente persoonlijkheid wordt waardoor cliënten naar jou toekomen (deel 2)

Module 12

Hoe je een prominente persoonlijkheid wordt waardoor cliënten naar jou toekomen (deel 3)

WAT JE KRIJGT BIJ DE MODULES

Je ontvangt heel veel waardevolle informatie die permanent tot je beschikking staat. Online heb je er 24 uur per dag 7 dagen per week toegang toe. En je kunt ook alles uitdraaien zodat jij een bibliotheek hebt met honderden pagina's waardevolle content.

Je ontvangt het volgende bij deze 12 krachtige modules:

 • Van elke module een vooraf opgenomen audiotraining die je precies vertelt wat je moet weten over het betreffende onderwerp
 • Van elke audiotraining ontvang je een transcriptie zodat je het rustig kunt nalezen
 • Bij elke module ontvang je een werkboek met daarin bijvoorbeeld een of meerdere specifieke opdrachten, voor-jou-gedaan materialen zoals checklisten, woord-voor-woord scripts wat te zeggen, voorbeeld mails en websiteteksten voor wervingscampagnes, enzovoort.
 • Een stap-voor-stap plan dat jou precies vertelt wat je elke week moet doen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken dat je iets vergeet.
 • Daarnaast zijn er een aantal bonussen waar je zo meteen iets meer over kunt lezen.

Dit zijn zaken die je standaard ontvangt bij je deelname. Voor degenen die een extra stap willen zitten hebben we een aanvullend aanbod.

 

VIP- KNALLERS VERSIE

Wil je extra snel knallen? Doe dat dan met onze persoonlijke begeleiding!

Je kunt het normale programma volledig als zelfstudie thuis online volgen. Maar als je behoefte hebt aan meer ondersteuning zodat je sneller grotere stappen kunt maken - kortom als je wilt knallen met high-end programma's - dan hebben wij hiervoor het VIP-Knallers aanbod. Je krijgt dan naast het thuisstudieprogramma met de 12 modules het volgende extra:

 • Je krijgt een live VIP-dag met ons beiden bij aanvang van het programma
 • Je krijgt 6 live online Q&A sessies met ons beiden waar jij antwoord kunt krijgen op je belangrijkste vragen hoe jij een high-end programma creëert en gevuld krijgt.
 • Je krijgt 3 persoonlijke coachingsessies met onze businesscoaches

BONUSSEN

 • BONUS #1

  .
  High-End Succes Revolutie Facebook Community

  Ontmoet gelijkgestemde deelnemers aan het programma in een veilige omgeving om waardevolle input te krijgen voor jouw programma. De waarde van deze groep moet niet worden onderschat: je werkt met gelijkgestemde mensen die in staat zijn jou waardevolle feedback en inzichten te geven en omdat hetzelfde systeem leren als jij. Wij zullen zelf ook regelmatig deelnemen aan deze groep en waar nodig reageren.

  Waarde: € 497,00

 • BONUS #2

  .
  Live Online High-End Level Up Masterclass

  In week 13 helpen wij jou in deze Masterclass inzicht te krijgen in de belangrijkste stappen voor het komende half jaar tot jaar.
  .
  .
  .

  Waarde: € 747,00

 • BONUS #3

  .
  Videotraining Maak Je Social Media Strategie In 1 Dag

  Ontvang deze door Jeanet Bathoorn gemaakte videotraining om je prominente zichtbaarheid via Social Media te claimen met een effectieve strategie.
  .

  Waarde € 197,00

 • SUPERBONUS #4 BIJ BETALING IN 1X

  .
  Troubleshooting
  Checklist | Masterclass

  Deze checklist helpt je om snel weer op het spoor te zitten als cliënten zich niet aanmelden
  Bij het VIP-Knallers programma is dit inclusief een audiotraining van Sandra

  Waarde: € 97,00 | € 297,00

   

'JOUW TEVREDENHEID IS BELANGRIJK VOOR ONS' GARANTIE

Wij zijn ervan overtuigd dat jij door het volgen van dit online programma je eigen high-end programma kunt maken en cliënten hiervoor kunt aantrekken.

Onze voorwaarde is dat je het programma tot en met module 8 een eerlijke en gecommitteerde kans geeft. Mocht je dan willen annuleren dan hoef je ons alleen maar een mail te sturen binnen 48 uur na ontvangst van module 8.

Graag ontvangen wij daarbij een uitwerking en bewijs van de gemaakte opdrachten tot en met de betreffende module. Als blijkt dat je gedaan hebt wat wij je hebben aangereikt, dan krijg je het investeringsbedrag gerestitueerd.

Bij het VIP-Knallers programma is het mogelijk op het einde van de VIP-dag bij één van ons aan te geven dat je het programma niet wilt voortzetten. Je deelname wordt dan geannuleerd. Na inhouding van € 725,00 voor het volgen van VIP-dag en het ontvangen van module 1 ontvang je het resterende bedrag retour (bij betaling in 1x).

Doe dus mee zonder risico!

PLANNING & DETAILS

Het 'High-End Succes Revolutie' Programma start 10 april 2015 met het ontvangen van de eerste wekelijkse module. In de 13e week vindt de online live High-End Leven Up Succes Masterclass plaats, die ook wordt opgenomen voor degenen die er niet bij kunnen zijn.

Voor degenen die meedoen aan het VIP-knallers programma vindt op 10 april ook de live VIP-dag op locatie plaats. Hierna krijg je 6 live online Q&A groepssessies over een periode van 12 weken waarbij je extra ondersteuning van ons krijgt bij je belangrijkste vragen en uitdagingen.

 

Als je niet bij deze live Q&A groepssessies aanwezig kunt zijn, geen probleem. Ze worden opgenomen, getranscribeerd en online beschikbaar gesteld, zodat je altijd toegang tot de informatie hebt (de opnames zijn binnen 24 uur beschikbaar, de transcripties binnen 1 week).

Je zult de Facebook community echt super vinden. Je hebt 'high-end collega's' tot je beschikking om je te supporten en bemoedigen gedurende het programma.

JE INVESTERING

BELANGRIJK: Geïnteresseerden buiten Nederland kunnen zich helaas NIET aanmelden via onderstaande aanmeldbuttons (dit i.v.m. de BTW). Stuur even - op tijd! - een mail naar ons team via info@marketinghandboeksuccesvollepraktijk.nl zodat we je de juiste aanmeldinformatie kunnen sturen.

Normale Programma Beste Prijs
1.247
  EVEN GEEN TOEGANG

  Prijs excl. BTW

  Normale prijs € 1.497

  Online zelfstudieprogramma

  Duur: 3 maanden

  12 Audio modules vooraf opgenomen

  Stap voor stap planning

  Downloadbare MP3's, transcripties, werkboek per module

  * * BONUSSEN * *

  #1: Facebook Support Community

  #2: Live High-End Level Up Succes Masterclass

  #3: Videotraining Maak Je Social Media Strategie In 1 Dag

  * * SUPERBONUS * *

  #4: Troubleshooting Checklist.

  .
  .

  .

  ..

   .

  .

  .

  .

  ..

  Normale Programma Betaalplan
  397
   EVEN GEEN TOEGANG

   Prijzen excl. BTW

   Startbedrag € 397
   + 3 maandelijkse termijnen á € 350

   Online zelfstudieprogramma

   Duur: 3 maanden

   12 Audio modules vooraf opgenomen

   Stap voor stap planning

   Downloadbare MP3's, transcripties, werkboek per module

   * * BONUSSEN * *

   #1: Facebook Support Community

   #2: Live High-End Level Up Succes Masterclass

   #3: Videotraining Maak Je Social Media Strategie In 1 Dag.

   .

   .

   .

   .

   .

   .

   .

   .

    

    

   VIP-Knallers Betaalplan
   725
    EVEN GEEN TOEGANG

    Prijzen excl. BTW

    Startbedrag € 725
    + 3 maandelijkse termijnen á € 725

    Online zelfstudieprogramma
    inclusief begeleiding

    Duur: 3 maanden

    12 video & audio modules vooraf opgenomen

    Stap voor stap planning

    Downloadbare MP3's, transcripties, werkboek per module

    Live VIP-dag met Jeanet & Sandra

    6 online Q&A groepssessies met Jeanet & Sandra, inclusief opnames en transcripties

    3 individuele laser coachsessies met team businesscoaches

    * * BONUSSEN * *

    #1: Facebook Support Community

    #2: Live High-End Level Up Succes Masterclass

    #3: Videotraining Maak Je Social Media Strategie In 1 Dag

    .

     

     

    BLIJE KLANTEN

    Ik ben heel goed door Sandra begeleid in de coaching en heb daar dan ook enorme stappen in gezet in mijn praktijk. Mijn omzet is in een half jaar verdubbeld.

    Jordis Jakubczick
    Jordis Jakubczick Somatic Healing, natuurgeneeskundig & lichaamsgericht therapeut

    Ik heb het programma bij Jeanet Bathoorn gevolgd. Sociale media viel bij mij in de categorie: "Het is rot, maar het mot". Ik heb nu een strategie ontwikkeld en heb er ontzettend veel voordeel van. En Jeanet heeft me daar ontzettend bij geholpen.

    Camiel van Hoegee
    Camiel van Hoegee Trainingsbureau Driftkikker, voor ouders met een kort lontje

    Hiring Sandra was like the best thing I ever did, because she is so knowledgeable on both the technical part as well as the mindset. In the last 10 months I went from 0 to 100.000 dollars and in January this year alone I made $ 23.000.

    Bethany Webster
    Bethany Webster Healing The Mother Wound, live coach

    Ik ben in 2014 begonnen met het programma van Jeanet Bathoorn. Ik ben heel blij dat ik de tijdsinvestering genomen heb om dit te gaan volgen. Ik heb in die periode zelf een high end programma van 6 maanden ontwikkeld met de naam "Tijd voor het echte werk". Samen met Jeanet heb ik een online strategie uitgewerkt om dit programma meer bekendheid te geven in België.

    Peter Plusquin
    Peter Plusquin Global Edutainment, Snellezen expert en auteur (uit Vlaanderen)

    De grootste verandering dankzij het volgen van een coachprogramma bij Sandra is dat ik nu voor mezelf in kaart heb gebracht welke kennis ik allemaal in huis heb. Voor mij was het meest waardevolle het proces dat je zelf ziet hoeveel het eigenlijk waard is wat je te bieden hebt. Ik heb daardoor ook tijdens het volgen van het coachtraject binnen anderhalve week met twee nieuwe cliënten mijn investering terugverdiend.

    Sandra Kruitbosch
    Sandra Kruitbosch Breinkr8, kindercoach

    Ik ben superblij dat ik door het programma bij Jeanet Bathoorn heb geleerd mezelf super zichtbaar te maken. Mijn unieke talent gaat nu online gezien worden. Het voordeel van een programma bij Jeanet is dat je zowel online als offline trainingen doet en volgt. De feedback van je medecursisten is hierin zeer waardevol.

    Esther Vree
    Esther Vree Your Social Eye, visual content marketeer

    VEEL GESTELDE VRAGEN

    • q-icon"Wat als ik startend ben?"

     Dat betekent dat je meteen de oude manier van werken, vanuit betaald worden naar tijd, kunt overslaan en je niet gehinderd wordt door en zekere mindset vanuit een kortere of langere tijd uurtje-factuurtje gericht werken. Je kunt direct je service kunt verpakken in waardevolle high-end programma’s, zodat je meteen goed geld kunt verdienen!

     Het mooie van high-end programma’s is dat deze met jou meegroeien. Als je nieuw bent, begin je misschien met een programma van € 997,00, wat absoluut te doen is. Dat is altijd beter dan cliënten ontvangen die je een uurtarief betalen en je nooit zeker weet hoeveel sessies je met ze hebt. En als je dan een paar programma’s hebt verkocht, groeit je zelfvertrouwen en groeit je tarief met je mee.

    • q-icon"Mijn cliënten hebben geen geld voor high-end programma's!"

     Wist je dat statistisch gezien ca. 20% van jouw ideale doelgroep HET LIEFST betaald voor een high-end service? Dus als je geen high-end programma’s aanbiedt, dan mis je niet alleen de mogelijkheid goed geld te verdienen, je mist ook de kans om een groot verschil te maken in het leven van iemand die anders zeer waarschijnlijk nooit met jou zou werken.

    • q-icon"Ik zit momenteel krap bij kas en weet niet of ik deze investering wel kan missen."

     Wij begrijpen het, maar laten we jou deze vraag stellen: ken jij een andere strategie die dezelfde potentie heeft om je duizenden euro’s op te leveren op hele korte termijn zonder nauwelijks kosten?

     Laten we realistisch zijn. Het aanbieden van high-end programma’s is de ENIGE strategie die wij kennen die simpel, makkelijk en lucratief is om te implementeren. En onthoud: wij hebben praktisch al het werk voor jou gedaan door je alle materialen zo vanuit onze business aan te reiken. Je hoeft het alleen maar te kopiëren en op weg te gaan.

    • q-icon"Ik heb geen email lijst of website. Werkt het dan wel voor mij?"

     JA!

     In tegenstelling tot wat je gelooft of verteld is, is het aanbieden van high-end programma’s het EERSTE wat je moet doen voordat je tonnen tijd en geld in je website steekt en een email lijst opbouwt.

     Iedereen roemt maar over het opbouwen van je lijst – en ook wij zijn daar op het juiste moment erg scherp op – maar de waarheid is dat het je veel tijd kost om een goede lijst op te bouwen, tenzij je weet hoe je dit slim moet aanpakken. En zonder testimonials van cliënten die tevreden zijn over jou, blijft het lastig om je service om te zetten in high-end verdiensten.

     Wij zien zo vaak ondernemers grotendeels druk met allerlei zaken zoals website, maillijst, bloggen en social media zonder dat er voldoende inkomsten binnenkomt. Tijd die ze heel effectief hadden kunnen inzetten om hun eerste high-end cliënten binnen te halen. Het enige wat je daar namelijk voor nodig hebt, is de kennis hoe je een cliëntmagnetisch high-end programma ontwerpt en hoe jij je gesprekken voert met je potentiële cliënten om ze te bewegen van interesseren naar investeren. Zaken die wij je leren in dit programma.

    • q-icon"Ik ben geïnteresseerd maar ik heb niet zo heel veel tijd voor een training. Is dat een probleem?"

     Het programma is zo ontwikkeld dat de 80% van de professionals die naast hun praktijk nog een baan erbij hebben, dit toch kunnen volgen. Gemiddeld genomen ‘kost’ het je een dagdeel per week om de modules te doorlopen en de opdrachten uit te werken. De ene week kan het wat minder zijn en de andere week wat meer.

     Zoals je wellicht al leest zetten we ‘kost’ tussen aanhalingstekens, want veel belangrijker is het dat jij jezelf afvraagt wat dit programma je kan opleveren. Want wij leren je hoe je met MINDER cliënten en MINDER tijd MEER inkomsten kunt realiseren. Niet ergens op de lange termijn, maar onmiddellijk als jij je eerste high-end cliënten aantrekt.

     Iets dus om serieus over na te denken als jij graag wilt, maar denkt dat je te weinig tijd hebt. Wellicht is er iets waar jij mee kunt stoppen en wat je direct een paar uur extra oplevert, zodat je tijd vrij kunt maken voor dit programma. En nog belangrijk: in plaats op je te focussen op hoeveel tijd het je kost, kun jij jezelf ook de vraag stellen ‘Wat kost het mij als ik NIET aan dit programma deelneem?’

    • q-icon"Als ik het normale programma volg, is er dan extra ondersteuning?'

     Het normale programma is een online programma dat je zelf doorloopt. Je krijgt wekelijks een nieuwe module. Voor extra support kun je een beroep doen op de andere deelnemers in de besloten Facebook groep en wij stellen het op prijs als jij ook actief anderen support. Wij zijn echter zelf ook regelmatig aanwezig in deze Facebook groep en zullen waar nodig reageren.

     Extra intensieve persoonlijke begeleiding is wel aanwezig in het VIP-Knallers programma. Daar heeft men een live VIP-dag en 6 Q&A sessies met ons. Tevens is er ook nog individuele coaching beschikbaar met onze businesscoaches. Wil je dus exclusief toegang tot onze expertise en gecoacht worden bij vragen en uitdagingen, zodat je blijft doorpakken en sneller resultaat realiseert, overweeg dan serieus deelname aan het VIP-Knallers programma. De investering is iets meer, maar het kan je ongekend meer opleveren.

    WIE ZIJN WIJ?

    Je krijgt de beste kennis en praktijkervaring van twee experts die een passie delen: jou leren hoe je meer mensen helpt, meer geld verdient en het leven leid waar je van houdt... NU!

    Jeanet Bathoorn is social media best seller auteur, veelgevraagd spreker en business coach. Zij is regelmatig te gast bij bekende programma's op radio en TV om haar kennis over social media te delen. Jeanet heeft de expert norm van 10.000 uur ruim overschreden.

    Zij heeft meer dan 25.000 exemplaren van de volgende boeken verkocht: Get Social+, Get Social in Business en Pinterest voor Zakelijk Gebruik.

    Sandra Derksen is therapeut en heeft meer dan 15 jaar een praktijk. Zij is één van de voorlopers in Nederland om op een revolutionaire en slimme manier je praktijk te voeren. Zij begeleidt zowel nationaal als internationaal haar cliënten grotendeels online. Zij is ook Bloeiende Praktijk® Businesscoach voor collega professionals.

    Zij is auteur van de boeken Afvallen als Spirituele Oefening, lessen voor een licht en vervullend leven en Food For Thought.