WHOAAA!!! VANDAAG EBOEK PDF SLECHTS € 1,-
(normale prijs bij bol.com eboek € 17,95 / boek € 29,95)

PLUS... digitale goodiebag en 3 training video's

Het MARKETING HANDBOEK VOOR EEN SUCCESVOLLE PRAKTIJK laat zien hoe je een zeer winstgevende en waardebiedende praktijk creëert waar je met plezier in werkt.

Dit boek is geschreven voor therapeuten, coaches en counselors die volgens het uurtje-factuurtje principe werken en MEER WILLEN VERDIENEN door BETAALD TE WORDEN NAAR WAARDE in plaats van naar tijd.

Het neemt je mee door het proces van kiezen wie je waarmee wilt helpen, hoe je een WAARDEVOL PROGRAMMA creëert waar cliënten graag ja tegen zeggen én bereid zijn HEEL GOED VOOR TE BETALEN, en hoe je zichtbaar wordt.

Dit BAANBREKENDE BOEK laat je zien hoe je:

  • stopt met het uurtje-factuurtje werken en zo een grote sprong in inkomen realiseert
  • je ideale cliënt kiest en welk probleem je voor deze cliënt oplost
  • je cliënt beweegt van interesseren naar investeren
  • social media en internet inzet om zichtbaarheid en expertstatus te claimen
  • maximaal gebruik maakt van je talenten, kennis en ervaring
  • dankzij marketing met plezier IN en AAN je praktijk werkt
  • high end programma's creëert en van daaruit meerdere bronnen van inkomsten
  • effectief je tijd inzet zodat je met minder inspanning meer resultaat haalt
  • welke mindsets een 'must' zijn om een succesvolle praktijk te creëren
  • en nog ongelofelijk veel meer!

WIE ZIJN WIJ?

Je krijgt de beste kennis en praktijkervaring van twee experts die een passie delen: jou leren hoe je meer mensen helpt, meer geld verdient en het leven leid waar je van houdt... NU!

Jeanet Bathoorn is social media best seller auteur, veelgevraagd spreker en business coach. Zij is regelmatig te gast bij bekende programma's op radio en TV om haar kennis over social media te delen. Jeanet heeft de expert norm van 10.000 uur ruim overschreden.

Zij heeft meer dan 25.000 exemplaren van de volgende boeken verkocht: Get Social+, Get Social in Business en Pinterest voor Zakelijk Gebruik.

Sandra Derksen is therapeut en heeft meer dan 15 jaar een praktijk. Zij is één van de voorlopers in Nederland om op een revolutionaire en slimme manier je praktijk te voeren. Zij begeleidt zowel nationaal als internationaal haar cliënten grotendeels online. Zij is ook Bloeiende Praktijk Business Coach voor collega professionals.

Zij is auteur van de boeken Afvallen als Spirituele Oefening, lessen voor een licht en vervullend leven en Food For Thought .

DIT WEEKEND SLECHTS € 1,- VOOR EBOEK PDF
(normale prijs bij bol.com € 17,95)

inclusief digitale goodybag en 3 training video's